نتایج جالب نظرسنجی سایت روسی

چهارشنبه 29 آذر 1391
19:35
نتایج جالب نظرسنجی سایت روسی نزدیک به هشتاد درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی سایت شبکه تلویزیونی عرب زبان "روسیا الیوم"، خواهان توقف هرگونه دخالت غرب در امور سوریه هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در نظر سنجی  این سایت روسی که همچنان ادامه دارد، تاکنون 78.96 از رأی دهندگان، در پاسخ به این پرسش که "به نظر شما غرب باید در قبال سوریه چه کاری انجام دهد؟"؛ با دخالت غرب در سوریه مخالفت کرده اند و تنها نزدیک به 5 درصد از آنها با دخالت مستقیم نظامی در سوریه موافق هستند. 14.64 درصد نیز گزینۀ ارسال سلاح و تجهیزاتو حمایت سیاسی از مخالفان را انتخاب کرده اند.
این نظرسنجی از آن جهت حائز اهمیت است که مخاطبان این شبکه روسی را مردم کشورهای مختلف عربی تشکیل می دهند و این امر بیانگر آن است که برخلاف القائات شبکه های تلویزیونی مخالف نظام سوریه، نه تنها عموم مردم این کشور، بلکه افکار عمومی جهان عرب نیز با دخالت غرب در سوریه مخالف هستند و آن را محکوم می کنند.
0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی


آتش در پایگاه علی‌السالم؛ پهپادها و مخازن سوخت هواپیماهای نظامی خاکستر شدند


اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا


حمله به زیرساخت‌های آموزشی؛ دو خوابگاه دانشجویی در اهواز هدف موج انفجار


استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد


30 هزار مددجوی بهزیستی در جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شدند