وحشت صهیونیست ها از انتفاضه سوم

سه شنبه 5 دی 1391
09:21
وحشت صهیونیست ها از انتفاضه سوم روزنامه يديعوت احارونوت نوشت: نتانياهو و فرماندهان ارتش اسرائيل راههاي مقابله با انتفاضه سوم را بررسي مي كنند.
به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، روزنامه يديعوت احارونوت نوشت در نتيجه تحولات در سرزمينهاي فلسطيني و در پي تظاهراتي كه اخيرا در منطقه آغاز شد و اجازه دادن به جنبش حماس براي برگزاري مراسم سالروز تاسيس اين جنبش در كرانه باختري رود اردن، بنيامين نتانياهو نخست وزير اسرائيل ديروز به همراه ايهود باراك وزير جنگ و بني گانتس رئيس ستاد مشترك اسرائيل از فرماندهي منطقه مركزي ديدار كرد. 
اين روزنامه افزود اين سه شخصيت ديدارهايي با افسران ارشد در فرماندهي منطقه مركزي و در راس آنها نيتسان ايلان فرمانده منطقه مركزي و موتي الموز رئيس اداره امور شهري انجام دادند.
نتانياهو با وزير جنگ و افسران فرماندهي اين منطقه اوضاع و يك سري حوادثي را كه اخيرا در كرانه باختري رخ داده است، بررسي كرد و به گزارش هاي اطلاعاتي درباره احتمالات آغاز انتفاضه سوم گوش داد.
نتانياهو در اين ديدار گفت «ما براي گوش دادن به گزارش هايي درباره تحولاتي كه اخيرا در منطقه رخ داده است اينجا هستيم و ماموريت ما حفظ امنيت شهرك نشينان و ساكنان اسرائيل است و بايد هوشيار باشيم و اين كاري است كه هميشه انجام مي دهيم».
 
0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره