گروهک خیالی در امارات و عربستان

پنج‌شنبه 7 دی 1391
23:12
گروهک خیالی در امارات و عربستان العالم، لندن - پژوهشگر عربستانی درباره واقعی بودن خبر انهدام یک گروهک تروریستی اماراتی - سعودی، ابراز تردید کرد.
"فواد ابراهیم" در مصاحبه با شبکه العالم اظهار داشت: هدف از اعلام خبر انهدام یک گروهک تروریستی در عربستان و امارات، تحت الشعاع قراردادن خواسته های مردم این دو کشور در زمینه آزادی و دمکراسی است. 
این مخالف سعودی با اشاره به همزمان بودن اعلام خبر شناسایی و انهدام این گروهک خیالی اماراتی - سعودی، با نشست سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در پایتخت بحرین، گفت: به نظر می آید که خبر این گروهک خیالی، در برنامه کاری اجلاس منامه درج شده بود.
وی ادامه داد: در اکتشافات و خبرهای امنیتی اعلام شده از سوی مسئولان سعودی، مدارک محکمی ارایه نمی شود.
اخیرا مقامات اماراتی با صدور بیانیه ای، از انهدام یک گروهک خبر داده اند که اعضای آن تبعه عربستان و امارات هستند. به گفته مقامات اماراتی، اعضای این گروهک قصد داشتند در این دو کشور و کشورهای مجاور عربی عملیات تروریستی انجام دهند.
 
27-18:17
 
 
0% ...

آخرین اخبار

قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان