جلوگیری از برگزاری جشن میلاد مسیح(ع) در عربستان

جمعه 8 دی 1391
11:11
جلوگیری از برگزاری جشن میلاد مسیح(ع) در عربستان العالم - شورای موسوم به "امر به معروف و نهی از منکر" عربستان با حمله به مراسم جشن میلاد حضرت مسیح (ع) در منزل یک تبعه آسیایی، حاضران در این مراسم را بازداشت کرد.
 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "رزق المشفی" سخنگوی رسمی این شورا که در عربستان به "پلیس دینی" مشهور است، با صدور بیانیه ای اعلام کرد: اعضای این شورا در شهر جوف به منزل یک تبعه آسیایی که 41 مرد و زن آسیایی به همراه یک عربستانی و یک مصری در آن به برگزاری جشن کریسمس مشغول بودند، حمله و همگی را بازداشت کرده است.
به گفتۀ وی، برخی از بازداشت شدگان زن و شوهر و یا همکار هستند.
"عبدالعزیز بن عبدالله آل الشیخ" مفتی کل عربستان سعودی برگزاری جشن ازدواج یا کریسمس را تحریم کرده است!.
شیخ "محمد العُثِیمین" عضو هیئت علمای عربستان نیز فتوا داده است که تبریک گفتن کریسمس یا دیگر اعیاد غیرمسلمانان به آنها، حرام است!.
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان