آثار باستانی سوریه از راه ترکیه قاچاق می شود

شنبه 9 دی 1391
13:12
آثار باستانی سوریه از راه ترکیه قاچاق می شود آثار باستاني سوريه همزمان با جنگ اخير غرب و متحدانش ضد اين كشور، از مسير تركيه و لبنان قاچاق شده و در بازارهاي نقاط مختلف دنيا فروخته مي شود.
به گزارش شنبه پايگاه خبري شبكه العالم، روزنامه اقتصادی انگليسي "فايننشال تايمز" با اشاره به وجود اماكن تاريخي فراوان و آثار باستاني سرشار سوریه دراین باره نوشت: آثار باستاني این کشور پس از قاچاق از مسير تركيه و لبنان به مشترياني در نقاط مختلف دنيا فروخته مي شود.
اين روزنامه به نقل از يك تاجر آثار باستاني خاطرنشان کرد: سرقت از اماكن تاريخي سوريه پس از شروع درگيري ها در این کشور (مارس 2011)، به صورت برنامه ریزی شده ادامه دارد.
به نوشته فايننشال تايمز، آثار قاچاق شده پيش از فروش به خريداراني از سراسر جهان از جمله آمريكا، از سوی کارشناسان و متخصصان مورد بررسي قرار گرفته و اصالت آن ها تاييد می شود.
گفتني است عراق نيز پس از حمله اشغالگران آمريكایی شاهد قاچاق گسترده آثار باستاني اين كشور بود.
در همین زمینه عدي خيرالله، سفير عراق در الجزاير اعلام كرده بود که آمريكا در سال 2003 با همكاري داماد صدام حدود 3 هزار قطعه از آثار باستاني عراق را از اين كشور خارج كرده است.
بیشتر عناصر مسلح و تروریست ها با حمایت و پشتیبانی ترکیه  از مناطق مرزی به سوریه اعزام می شوند. ترکیه با همکاری کشورهای غربی و هم پیمانان منطقه ای آنها به ویژه عربستان و قطر، عناصر مسلح را پیش از اعزام به سوریه، در مناطق مرزی آموزش داده و سازماندهی می کند.
 
0% ...

آخرین اخبار

سپاه: تنگه هرمز تا پایان دخالتهای غیر قانونی آمریکا بسته شد


تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز