ارتباطات پنهان اسرائیل با تروریست های سوری

سه شنبه 12 دی 1391
09:39
ارتباطات پنهان اسرائیل با تروریست های سوری العالم – القدس العربی از مذاکرات محرمانه اسرائیلی ها با تروریست های سوری در اردن و سرزمین های اشغالی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این ارتباطات محرمانه که با مشارکت سازمان های اطلاعاتی اردن برگزار شده است، اسرائیل زمینه احتمال دخالت نظامی مشترک با آمریکا را در سوریه فراهم کرده است.
بر اساس این گزارش قبایل اردنی در مرز سوریه شرایط ورود و خروج فرماندهان نظامی شورشیان به سرزمین های اشغالی را برای مذاکرات مهیا کردند.
در این مذاکرات طرح آمریکا و اسرائیل در سوریه برای حفاظت از بلندی های جولان بررسی شد.
جبهه عشایر اردن درباره ورود فرماندهان گروههای تروریستی به فلسطین اشغالی از طریق اردن و دیدارهایشان با افسران نظامی ارتش اسرائیل هشدار داده است.
همچنین در این مذاکرات شورشیان برای همکاری با اسرائیل در جستجوی بقایای جسد "الی کوهین" جاسوس اسرائیلی که نیمه دهه 1960 میلادی در سوریه اعدام شد، موافقت کردند.
0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند