راهپیمایی مردم جنوب عراق در حمایت از دولت

سه شنبه 19 دی 1391
21:21
مردم بصره در جنوب عراق برای اعلام حمایت از دولت عراق و بیزاری از توطئه های خارجی و فتنه انگیزی ها، راهپیمایی کردند.
به گزارش خبرنگار العالم از بصره ، شرکت کنندگان در این راهپیمایی با سردادن شعارهایی، بر وحدت و یکپارچگی کشورشان تأکید کردند.
مردم بصره همچنین در شعارهای خود درخواست معترضان در برخی استانهای غربی برای متوقف کردن قانون بازخواست و عدالت را خیانت به عراق و حمایت از تروریسم دانستند.
قانون بازخواست و عدالت در عراق برای ریشه کنی بعثی ها و عناصر وابسته به رژیم سرنگون شده بعث است.
راهپیمایان همچنین در شعارهای خود توطئه برخی کشورها برای فتنه انگیزی و تجزیه عراق را محکوم کردند.
"کامل الحلفی"  رئیس قبیله "الحلاف" در حاشیه این راهپیمایی به خبرنگار العالم گفت: عراق کشوری یکپارچه است و ما از طایفه گری بیزاریم؛ مردم عراق چه شیعه و چه سنی با یکدیگر اختلاف ندارند.
"خلف عبدالصمد" استاندار بصره نیز در مصاحبه با العالم تأکید کرد: مردم عراق از طایفه گری بیزار هستند؛ ولی برخی با توطئه های خارجی و همچنین توطئه های داخلی وابسته به خارج به دنبال سوء استفاده از مسایل طایفه ای برای ضربه زدن به عراق و تکه تکه کردن این کشور هستند؛ تا بعثی ها دوباره به قدرت بازگردند.
0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان