عمرالبشیر به غزه می‌رود

سه شنبه 26 دی 1391
09:06
عمرالبشیر به غزه می‌رود یک مقام مقام‌ سودانی از سفر قریب الوقوع رئیس جمهوری این کشور به نوار غزه خبر داده و هدف از آن را تحکیم همکاری‌ها با طرف فلسطینی در زمینه‌های مختلف عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، قطبی المهدی احمد، مشاور رئیس جمهوری سودان که در راس هیاتی سودانی به غزه سفر کرده است در گفتگو با خبرنگار روزنامه فلسطین اعلام کرد: عمر البشیر، رئیس جمهوری سودان به منظور تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف به غزه سفر می‌کند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وی افزود: سودان تا خروج کامل اشغالگران از سرزمین فلسطین، از حمایت‌های خود از ملت فلسطین دست نخواهد کشید و همواره بر موضع اصلی خود در کنفرانس سال 1967 خارطوم مبنی بر به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی، عدم صلح و سازش و نیز عدم مذاکره با این رژیم پایبند خواهد ماند.
المهدی تصریح کرد: سودان نیز مانند غزه در محاصره قرار دارد و توطئه‌های داخلی و خارجی متعددی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه آن طراحی می شود و مقابله با رژیم اشغالگر قدس جز از طریق اتخاذ موضع یکپارچه عربی و اعمال فشار علیه این رژیم ممکن نخواهد بود.
مشاور رئیس جمهوری سودان همچنین از تلاش‌های مقامات سودانی برای گسترش همکاری با نظام‌های جدید عربی به منظور دفاع از مساله فلسطین، لغو محاصره غزه و سودان و تحویل مقامات صهیونیستی به دادگاه جنایات بین المللی خبر داد.
وی دیدار خود با اسماعیل هنیه، نخست وزیر دولت حماس در غزه را خوب و مثبت ارزیابی کرد و گفت: هنیه در این دیدار به تشریح اوضاع نوار غزه و عواقب و تبعات جنگ 8 روزه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه پرداخت.
المهدی همچنین تاکید کرد که وی در این دیدار پیام تبریک و تهنیت البشیر را به هنیه ابلاغ کرده و بر موضع خارطوم در تداوم حمایت از مساله فلسطین تاکید کرده است.
0% ...

آخرین اخبار

چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


ناتو در طرح ترامپ علیه تنگه هرمز شرکت نمی‌کند


ایران هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید


آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا