پشت پرده حوادث دیروز در فلوجه عراق

شنبه 7 بهمن 1391
14:35
پشت پرده حوادث دیروز در فلوجه عراق روزنامه عراقی "الصباح" یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس را به دست داشتن در حوادث دیروز شهر فلوجه متهم کرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه الصباح امروز (شنبه) گزارش داد، افراد و جریانهای وابسته به یکی از کشورهای منطقه توانستند با نفوذ بین تظاهرکنندگان در فلوجه، فتنه انگیزی کنندو تظاهرکنندگان و نیروهای امنیتی را با هم درگیر کنند.
این روزنامه افزود: اطلاعاتی وجود دارد که نشان می دهد برخی طرفهای سیاسی داخلی با حمایت مالی خارجی به دنبال فتنه انگیزی و درگیری بین تظاهرکنندگان و نیروهای امنیتی هستند.
الصباح خاطرنشان کرد: درگیری نیروهای امنیتی و تظاهرکنندگان در شهر فلوجه، درنتیجه مشاجره 2 روز قبل یکی از تظاهرکنندگان و یکی از نیروهای پلیس بود که به دیروز (جمعه) کشیده شد و افراد وابسته به یکی از کشورهای منطقه خلیج فارس، از این مسأله سوء استفاده کردند؛ که درنتیجه آن چندین نفر کشته یا مجروح شدند.
درگیری های دیروز بین تظاهرکنندگان و نیروهای ارتش در شهر فلوجه 5 کشته و 65 مجروح برجا گذاشت.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر