همکاری راهبردی ایران و مصر در حمایت از فلسطین

چهارشنبه 18 بهمن 1391
22:03
همکاری راهبردی ایران و مصر در حمایت از فلسطین یکی از رهبران اخوان المسلمین مصر، بر ضرورت تقویت روابط مصر و ایران به منظور همکاری راهبردی در سطح منطقه، به ویژه برای حمایت از مساله فلسطین تاکید کرد.
"بدر محمد بدر" روز چهارشنبه در گفت وگو با شبکه العالم، ادامه دیدارها میان سران مصر و ایران در سطوح مختلف به منظور بستن راه در برابر هر گونه تلاش برای جلوگیری از نزدیکی دو کشور را مهم ارزیابی کرد. 
بدر محمد تاکید کرد: دیدار روسای جمهور ایران و مصر و تبادل نظر آنها با یکدیگر، مولفۀ تازه ای در روابط دو کشور است، به ویژه هنگامی که ترکیه را به این صحنه بیفزاییم.
وی افزود: اگر  کشورهای مزبور با یکدیگر متفق شوند، آن گاه نه فقط درباره مساله فلسطین، بلکه برای حل مشکلات جهان اسلام معادلات تازه ای در منطقه ایجاد خواهد شد.  
این عضو اخوان المسلمین یادآور شد: یکی از علل انقلاب 25 ژانویه، شرکت رژیم حسنی مبارک در محاصره غزه بود، اما در ماه های گذشته شاهد تحرک مثبت مصر به خصوص در زمینه تلاش برای شکستن محاصره و تحقق مصالحه و آشتی ملی فلسطینی بوده ایم.  
وی بر ضرورت همکاری استراتژیک تهران و قاهره در سطوح مادی و معنوی برای فشار بر رژیم صهیونیستی و یاری فلسطینی ها به منظور سامان دادن به اوضاع داخلی و بهبود اوضاع معیشتی، و نیز فشار بر جامعه جهانی برای برچیدن بساط استعمار و شهرک سازی تاکید کرد و آن را عاملی جهت ایجاد تحول مثبت در آینده دانست.
بدر محمد با اشاره به این که مصر در آینده با بحران های دشوار و پیچیده مواجه خواهد بود، نگرانی طرف مصری از نزدیکی به ایران را تکذیب و خاطر نشان کرد: برخی می کوشند مشکلاتی را که دو کشور در روابط با یکدیگر مواجه شده اند، بزرگ نمایی کنند؛ اما مصر و ایران در چارچوب هماهنگی و همکاری متقابل رفتار می کند.
وی ادامه داد: موضع قاهره در قبال بحران سوریه، بر مخالفت با مداخله بیگانگان، پایان یافتن خونریزی و جلوگیری از تخریب این کشور مبتنی است، لذا مصر از دیدار طرف های سوری با یکدیگر به منظور خروج از بحران و جلوگیری از ویرانی و تخریب بیشتر سوریه حمایت می کند.
عضو کادر رهبری جماعت اخوان المسلمین، همچنین با اشاره به تلاش مشترک مصر و ایران به منظور تقریب میان مذاهب اسلامی، "تشیع" را از جمله مذاهب رسمی مورد پذیرش الازهر دانست.   
بدر محمد همچنین دیدار مقامات، نخبگان و علما را در راستای بستن راه در برابر دشمنان فتنه انگیز و رسیدن به همسویی این نیروهای سیاسی حول محور ایران، مصر و ترکیه، موثر و مفید ارزیابی کرد.     
MKH-5-21:42
0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی