قطر و تركيه حاميان حكومت اخوان در سوريه

يکشنبه 22 بهمن 1391
22:40
قطر و تركيه حاميان حكومت اخوان در سوريه العالم - عضو شورای مرکزی هیات هماهنگی مخالفان سوری اظهار داشت: ترکیه و قطر خواهان حکومت اخوان المسلمین در سوریه هستند.
"صفوان عکاش" در گفتگو با شبکه خبری العالم، گفت: میان جامعه سوری و عموم مخالفان و همچنین در سطح بین المللی نیز میان آمریکا و روسیه پیشرفتهایی درباره حل و فصل بحران  شکل گرفته است؛ اما درزمان حاضر مشکل نقش قطر و ترکیه است که نمی خواهند آرزوی ملت سوریه در تحقق آزادی و کرامت عملی شود.
وی با اشاره به اینکه این دو کشور خواهان حکومت اخوان المسلین در سوریه هستند، گفت: از زمان آغاز ناآرامیها در سوریه و همچنین نقشی که این کشورها در لیبی، مصر، تونس و مالی ایفا کردند، مشهود بود.
عکاش افزود: ما اطمینان داریم ملت سوریه در نهایت به آرزوی خود در برپاکردن دولتی قدرتمند، دموکرات و دارای نظام پارلمانی و چندحزبی خواهد رسید و خارجی هایی را که حمایت ترکیه و قطر به کشورشان آمده اند را بیرون خواهند انداخت.
عضو شورای مرکزی هیات هماهنگی مخالفان خاطرنشان کرد: دولت سوریه و هیات هماهنگی هرکدام طرحهایی برای برون رفت از بحران ارائه کرده اند که یک نسخه از آنها به اخضر ابراهیمی  فرستاده ویژه سازمان ملل و نیز به روسیه و آمریکا تحویل شده است.
وی آنچه را معاذ الخطیب رئیس ائتلاف ملی مطرح نموده در حد یک پیشنهاد و نه طرحی برای برون رفت از بحران تلقی کرد و گفت: ما از معاذ الخطیب انتظار داشتیم یک طرح جامع برای حل مشکلات سوریه ارائه دهد اما او این کار را نکرد، هرچند ما جهت گیری جدید وی به سوی حل و فصل سیاسی را تحسین می کنیم.
tt-10-17:41
0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران