ترور شکری بلعید؛ زلزله در حیات سیاسی تونس

يکشنبه 22 بهمن 1391
23:11
ترور شکری بلعید؛ زلزله در حیات سیاسی تونس العالم - عضو دفتر سیاسی جنبش " نهضت" تونس، ترور " شکری بلعید" سیاستمدار مخالف دولت را زلزله ای در حیات سیاسی این کشور دانست.
"الرياض شعيبي" یکشنبه به شبکه خبری العالم، گفت: پس از ترور بلعید "حمادی الجبالی" نخست وزیر تونس خواستار تشکیل دولتی فن سالار و شایسته سالار است تا بتواند امنیت داخلی و اجتماعی کشور را تامین کند.
عضو دفتر سیاسی جنبش نهضت با اشاره به اینکه این جنبش در حال رایزنی برای تشکیل دولت جدید است، افزود: اغلب احزاب تونسی رویکردی مثبت به این قضیه داشته اند زیرا این اقدم منافع ملت و کشور را در اولویت قرار می دهد.
شعیبی تصریح کرد: نخست وزير تونس از همان ابتدا اعلام كرد که برای تشکیل دولت جدید با هيچيك از احزاب سياسي رايزني نكرده و این تصمیمی شخصی بوده است.
وی با تاکید بر لزوم گفتگوهاي فراگير برای ایجاد فضای مناسب برای انتخابات، افزود: حمادي الجبالي، گفته است اگر دولت جدید از پارلمان راي اعتماد نگيرد، از سمت خود استعفا خواهد داد که این اقدامی مناسب و به جا خواهد بود.
الرياض شعيبي تصميم الجبالي براي استعفا از حزب نهضت را تكذيب كرد و گفت: اين موضوع به هيچ وجه مطرح نيست و الجبالي دبير كل و يكي از موسسان جنبش النهضه بوده و روابط وي با اين جنبش مستحكم تر از آن است كه تحت تاثير اين اختلاف نظرها قرار گيرد.
شعيبي همچنين با ائتلاف با بقاياي رژيم سابق مخالفت كرد و گفت: انقلابي گسترده در تونس روي داد و ما حاضر به ائتلاف با احزابي نيستيم كه برخي از اعضاي رژيم سابق درآن عضويت دارند و نخواهيم پذيرفت كه بقاياي رژيم سابق به اشكال مختلف، بخواهند درگفتگو مشاركت كنند.
10-18:06
 
0% ...

آخرین اخبار

ترامپ به دنبال پیروزی در کوبا برای لاپوشانی شکست در ایران است


فراکسیون مقاومت لبنان: تحریم‌های آمریکا تجاوز آشکار به حاکمیت لبنان است


«سلام گرینلند!»؛ ترامپ طمع ورزی آمریکا را بی‌پرده فریاد زد


زیاده‌خواهی آمریکا؛ عامل شکست مجدد کنفرانس «NPT»


انفجار در معدن زغال‌سنگ چین با ۸۲ کشته + فیلم


واکنش متفاوت آمریکا و چین به حمله اوکراین به غیرنظامیان در روسیه


باراک: بعد از ۲ سال و نیم جنگ حماس، حزب‌الله و ایران شکست نخورده‌اند


اذعان تل‌آویو به عملیات موفق حزب‌الله و زخمی شدن ۱۲ صهیونیست


افشاگری‌های تکان‌دهنده؛ تجاوز نظامیان صهیونیست به فعالان بین‌المللی


سناریوهای جدید نیروهای مسلح ایران برای هرگونه حماقت احتمالی دشمن