ترور شکری بلعید؛ زلزله در حیات سیاسی تونس

يکشنبه 22 بهمن 1391
23:11
ترور شکری بلعید؛ زلزله در حیات سیاسی تونس العالم - عضو دفتر سیاسی جنبش " نهضت" تونس، ترور " شکری بلعید" سیاستمدار مخالف دولت را زلزله ای در حیات سیاسی این کشور دانست.
"الرياض شعيبي" یکشنبه به شبکه خبری العالم، گفت: پس از ترور بلعید "حمادی الجبالی" نخست وزیر تونس خواستار تشکیل دولتی فن سالار و شایسته سالار است تا بتواند امنیت داخلی و اجتماعی کشور را تامین کند.
عضو دفتر سیاسی جنبش نهضت با اشاره به اینکه این جنبش در حال رایزنی برای تشکیل دولت جدید است، افزود: اغلب احزاب تونسی رویکردی مثبت به این قضیه داشته اند زیرا این اقدم منافع ملت و کشور را در اولویت قرار می دهد.
شعیبی تصریح کرد: نخست وزير تونس از همان ابتدا اعلام كرد که برای تشکیل دولت جدید با هيچيك از احزاب سياسي رايزني نكرده و این تصمیمی شخصی بوده است.
وی با تاکید بر لزوم گفتگوهاي فراگير برای ایجاد فضای مناسب برای انتخابات، افزود: حمادي الجبالي، گفته است اگر دولت جدید از پارلمان راي اعتماد نگيرد، از سمت خود استعفا خواهد داد که این اقدامی مناسب و به جا خواهد بود.
الرياض شعيبي تصميم الجبالي براي استعفا از حزب نهضت را تكذيب كرد و گفت: اين موضوع به هيچ وجه مطرح نيست و الجبالي دبير كل و يكي از موسسان جنبش النهضه بوده و روابط وي با اين جنبش مستحكم تر از آن است كه تحت تاثير اين اختلاف نظرها قرار گيرد.
شعيبي همچنين با ائتلاف با بقاياي رژيم سابق مخالفت كرد و گفت: انقلابي گسترده در تونس روي داد و ما حاضر به ائتلاف با احزابي نيستيم كه برخي از اعضاي رژيم سابق درآن عضويت دارند و نخواهيم پذيرفت كه بقاياي رژيم سابق به اشكال مختلف، بخواهند درگفتگو مشاركت كنند.
10-18:06
 
0% ...

آخرین اخبار

فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی


با حکم قالیباف، بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد