دو دهه زندان به خاطر انتقاد از آمريكا در عربستان

پنج‌شنبه 3 اسفند 1391
11:55
دو دهه زندان به خاطر انتقاد از آمريكا در عربستان العالم - شيخ وليد السناني عالم عربستاني به خاطر انتقاد از آل سعود به دليل همراهي با ارتش هاي غربي در جنگ دوم خليج فارس از 19 سال پيش تاكنون همچنان در زندان به سر مي برد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم، السناني به اتهام صدور  فتواي ممنوعيت  كمك گرفتن از ارتش هاي غربي در جنگ دوم خليج فارس ، نزديك به دو دهه از عمر خود را درزندان حاير سپري كرده است.
باوجود اينكه وليد السناني زندگي خود را با آموختن پيش علماي سعودي بويژه صالح الفوزان و عبدالعزيز آل الشيخ مفتي سعودي آغاز كرد اما نقطه تحول در زندگي او بعد از جنگ دوم خليج فارس و كمك گرفتن (اعراب) از نيروهاي خارجي عليه عراق بود؛ زيرا از اين اقدام انتقاد و آن را استعمار توصيف كرد و حتي از فتواهاي صادر شده در اين باره انتقاد مي كرد.
اداره آگاهي سعودي وليد السناني را به علت سخن گفتن دائم درباره خطرات يورش آمريكا به منطقه و ايجاد پايگاههاي نظامي آمريكا در كشورهاي عرب خليج فارس فراخواند..  او  تاكنون به علت مخالفت با برگشتن از ديدگاهها و نظراتش در بازداشت به سر مي برد.
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


ناتو در طرح ترامپ علیه تنگه هرمز شرکت نمی‌کند


ایران هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید


آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا