قرارداد الابراهیمی با سازمان ملل تمدید شد

جمعه 4 اسفند 1391
08:39
قرارداد الابراهیمی با سازمان ملل تمدید شد سازمان ملل متحد از ادامۀ فعالیت اخضر الابراهیمی به عنوان نماینده این سازمان در سوریه، تا پایان سال جاری میلادی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مارتین نسیرکی سخنگوی سازمان ملل در این باره گفت: قرارداد اخضر الابراهیمی و ناصر القدوه معاون وی و نیز مختار لمانی رییس دفترش در دمشق، تا پایان سال جاری میلادی تمدید شده است و وی «تلاش های خود برای برقراری صلح در سوریه را ادامه خواهد داد».
پیش از این هم اخضر الابراهیمی، شایعات موجود پیرامون استعفای خود را نفی کرده بود.
الابراهیمی سپتامبر گذشته (شهریور 91)، پس از استعفای کوفی عنان، به عنوان نماینده سازمان ملل در امور سوریه منصوب شد.
اخضر الابراهیمی، سیاستمدار 78 ساله الجزایری،  وزیر امور خارجه این کشور در سال های 1991 تا 1993 و نماینده سازمان ملل در چندین بحران بین المللی (از جمله جنگ داخلی لبنان) بوده است.
0% ...

آخرین اخبار

عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم


مخالفت اسپانیا با عملیات ناتو در تنگه هرمز


قالیباف: مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند


وال استریت ژورنال یکی دیگر از دروغ های ترامپ را رو کرد


بازدید میدانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت


6 شهید در حمله امروز جنگنده های صهیونیستی به لبنان


تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز