مالکی از "فتنه انگیزها" شکایت می‌کند

شنبه 5 اسفند 1391
14:26
مالکی از نخست وزیر عراق از دستگاه قضایی این کشور خواست کسانی را که به دنبال فتنه انگیزی هستند بازخواست کند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "نوری مالکی" امروز (شنبه) گفت که با ارایه درخواستی به مسئولان دستگاه قضایی، از آنها درخواست می‌کند کسانی را که به دنبال فتنه انگیزی و ایجاد اختلافات طایفه‌ای بین مردم عراق هستند، بازخواست کنند.
مالکی در افتتاحیه کنفرانس دوره‌ای استانهای مرکزی و جنوب عراق، تأکید کرد: انفجارها بیانگر وجود اهداف طایفه‌ای است؛ باید عاملان اینگونه اقدامات بازخواست شوند.
وی افزود: من شخصا از کسانی که سخنان طایفه‌ای بر زبان ‌آورده‌اند به دستگاه قضای شکایت می‌کنم، چرا که حوادث اخیر همگی درنتیجه این گونه اظهارات است.
نخست وزیر عراق خاطرنشان کرد: امروز به جایی رسیده‌ایم که می‌بینیم برخی از مسئولان سخنان طایفه‌ای بر زبان می‌آورند؛ این امر بسیار خطرناک است و به امنیت کشور ضربه می‌زند.
0% ...

آخرین اخبار

اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


پزشکیان: ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود