مفتی فلسطین: انتفاضه سوم در راه است

پنج‌شنبه 10 اسفند 1391
13:12
مفتی فلسطین: انتفاضه سوم در راه است العالم، قدس - شیخ "محمد حسین" مفتی قدس با تاکید بر بی تردید بودن رویداد انتفاضه سوم در سرزمین های اشغالی، به بروز تنش و تشدید ناآرامی ها در منطقه هشدار داد.
شيخ "محمد حسين" به شبکه خبری العالم، گفت: ملت فلسطین اجازه نخواهد داد که رژیم اشغالگر اوضاع را به نفع خود تغییر دهد و می داند چگونه در برابر اشغالگری مقاومت کند.
مفتی قدس اوضاع فلسطين به ویژه قدس را بسیار متشنج ارزیابی کرد و افزود: رژیم اسرائیل با حفاری در اطراف مسجد الاقصی و تخریب منازل فلسطینی ها، تلاش های ناکامی را برای یورش به مسجدالاقصی و حاکم کردن اوضاع جدید در این شهر به کار می گیرد.
وی شهادت تحت شکنجه "عرفات جرادات" اسیر فلسطینی در زندان های رژیم اشغالگر را عامل تنش های بیشتر در منطقه دانست و گفت: جهان باید بداند که مشخصه های عربی و اسلامی سرزمین فلسطین در نتیجه اشغالگری ها و تجاوزات این رژیم غاصب درمعرض خطر قرار گرفته است.
شیخ محمد حسین تاکید کرد: بدون تردید ملت فلسطین تسلیم نخواهد شد و با بهترین شیوه های مقاومت به رژیم صهیونیستی اجازه نخواهد داد تا توطئه های خود را اجرا کند.
27-17:56
 
0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران