حضور سلفی‌های عراقی در کنار القاعده در سوریه

يکشنبه 13 اسفند 1391
17:36
حضور سلفی‌های عراقی در کنار القاعده در سوریه فرماندار شهر خالص در استان "دیاله" از حضور سلفی‌های عراقی در کنار عناصر مسلح القاعده در سوریه خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عدی الخدران" گفت: شماری از ساکنان استان دیاله و به ویژه مناطق غربی بعقوبه به القاعده در سوریه پیوسته اند، و خانواده کسانی که فرزندانشان در سوریه کشته می شوند، به صورت مخفیانه برای آنها سوگواری می کنند.
وی افزود: این افراد چند ماه قبل برای عضویت در گروه موسوم به "جبهه النصره" وابسته به القاعده، به سوریه رفتند.
الخدران تأکید کرد: خانواده این افراد مدعی می شوند که فرزندانشان در حوادث رانندگی یا بر اثر بیماری مرده اند، ولی واقعیت چیز دیگری است زیرا همگان از ارتباط افراد کشته شده با گروه های مسلح و هویت آنها باخبر هستند.
فرماندار شهر خالص با هشدار درباره بازگشت این افراد به عراق، گفت: این افراد محور شر هستند و دستگاه های امنیتی باید پرونده کاملی را از اطلاعات و اسامی آنها تهیه کرده تا در صورت بازگشت فورا دستگیر شوند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه


امنیت کاخ سفید با یک ون به چالش کشیده شد+فیلم


نخست‌وزیر ایتالیا قتل‌عام دختران مدرسه میناب را محکوم کرد


سپاه از تنبیه دو کشتی در تنگه هرمز خبر داد


اسپانیا سفیرش در اراضی اشغالی را فراخواند


اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره موج ۳۹ عملیات وعده صادق 4


بی‌توجهی به تخریب میراث‌فرهنگی ایران، بی‌عدالتی علیه بشریت است