بمب گذاری شارژر موبایل در عراق

يکشنبه 13 اسفند 1391
21:50
بمب گذاری شارژر موبایل در عراق مسئولان امنیتی عراقی درباره وجود شارژرهای بمب گذاری شده تلفن های همراه در خیابانهای بغداد هشدار دادند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، منبعی در وزارت کشور عراق  از زخمی شدن 6 کودک به علت انفجار شارژرهای بمبگذاری شده خبر داد.
فرماندهی عملیات بغداد در بیانیه ای به شهروندان درباره استفاده از شارژرهای تلفن همراه هشدار داد و اعلام کرد که گروه های تروریستی شارژرهای تلفن همراه را بمب گذاری می کنند و در خیابان ها و اماکن عمومی می اندازند.
یکی از مسئولان وزارت کشور عراق نیز اعلام کرد : بیش از 50 شارژر بمب گذاری شده که داخل بسته بندی های جدید قرار داشت، دیشب در مناطق مختلف بغداد کشف و ضبط شد .
این مسئول افزود : این بسته بندی جدید حاوی شارژرهایی است که به محض بازکردن آن منفجر می شود، زیرا مقداری ماده منفجره " تی ان تی " داخل آنها وجود دارد که انفجار این ماده باعث ایجاد زخم ، سوختگی و صدمات دیگر می شود .
منبعی در بیمارستان الیرموک اعلام کرد که انفجار شارژرهای بمب گذاری شده باعث بستری شدن 10 نفر از جمله 3 زن و یک کودک در این بیمارستان شده است .

 

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش