توسط رژیم صهیونیستی صورت گرفت؛

راه‌اندازی اتوبوس نژادپرستانه در فلسطین اشغالی

سه شنبه 15 اسفند 1391
14:40
راه‌اندازی اتوبوس نژادپرستانه در فلسطین اشغالی سازمان های حقوقی از رژیم صهیونیستی به علت تلاش برای اجرای طرح "اتوبوس مخصوص فلسطینی ها" انتقاد کردند.

سازمان های حقوقی از رژیم صهیونیستی به علت تلاش برای اجرای طرح "اتوبوس مخصوص فلسطینی ها" انتقاد کردند.
روزنامه دیلی تلگراف در شماره دیروز (دوشنبه) خود نوشت، فلسطینی هایی که برای کار کردن از کرانه باختری رود اردن به اراضی اشغالی 1948 می روند ، از امروز باید سوار اتوبوس های مخصوص خود شوند که این اتوبوس ها در ایست های بازرسی مستقر شده است .
دیلی تلگراف نوشت، وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی این طرح را آماده کرده است زیرا ساکنین دو شهرک صهیونیستی ادعا می کنند که سرنشینان فلسطینی اتوبوس ها "خطرناک" هستند همچنین گزارش هایی درباره درگیری لفظی سرنشینان صهیونیست و فلسطینی منتشر شده است .
برخی مراکز حقوقی نیز اعلام کردند که این طرح ، تبعیض آمیز است و رژیم صهیونیستی با چنین طرحی، شبیه به رژیم آپارتاید سابق در کشور آفریقای جنوبی شده است .

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت ظرفیت‌ پتروشیمی‌ها به چرخه تولید و ثبات در بازار


زرداری: توافق تهران-واشنگتن گامی مهم در مسیر تقویت چندجانبه‌گرایی است


اسپانیا و نیوزیلند از توافق میان ایران-آمریکا استقبال کردند


اندونزی؛ «روز بدون خودرو» با عطر پرچم ایران و گرامیداشت کودکان میناب


صعود قیمت طلای جهانی با اعلام تفاهم‌نامه ایران و آمریکا


شکست سناریوی تل‌آویو؛ ایران با تثبیت شروط خود آتش‌بس منطقه‌ای را رقم زد


صعود فولاد مبارکه در رتبه‌بندی جهانی


آخرین گروه حجاج ایرانی از جده بازگشتند


درخواست غیرمنتظره مقام سابق کاخ سفید:کمک به "اسرائیل" را قطع کنید!


خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است