لاوروف: اسد با کسی شوخی ندارد

جمعه 18 اسفند 1391
16:42
لاوروف: اسد با کسی شوخی ندارد وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: رییس جمهور سوریه هرگز کناره گیری نخواهد کرد و مسکو به هیچ عنوان تصمیم ندارد که چنین درخواستی را مطرح کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه امروز جمعه در مصاحبه با شبکه بی بی سی انگیس، تاکید کرد: تصمیم گیری درباره این که چه کسی در سوریه حکومت کند، بر عهدۀ ملت سوریه است و به ما و دیگران ربطی ندارد.

 لاوروف در پاسخ به این پرسش که "آیا ممکن است روسیه، اسد را به کناره گیری از قدرت وادار کند؟" گفت: "هرگز! می دانید که یک اصل مهم برای ما، عدم دخالت در تغییر حکومت هاست. ما با هرگونه دخالت در درگیری های داخلی کشورها مخالفیم."
وزیر امور خارجه روسیه ادامه داد: اسد هرگز کناره گیری نخواهد کرد و ما در این باره اطمینان کامل داریم. همه کسانی که با وی در ارتباط هستند، می دانند که او با کسی  شوخی ندارد.
لاورف افزود: برای توقف خشونت ها و آغاز گفتگو در سوریه، با هرگونه پیش شرط مخالفیم زیرا معتقدیم که اولویت اول، نجات جان انسانهاست.
بدین ترتیب به نظر می رسد سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه که قرار است هفته آینده به لندن سفر کند، با مواضع قاطع و صریح خود در مصاحبه با بنگاه خبرپراکنی بی بی سی، خیلی زود غربی ها را از تلاش بیهوده برای تغییر مواضع اصولی کشورش در قبال بحران سوریه ناامید کرده باشد.

 

0% ...

آخرین اخبار

دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟


ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت