جلوگیری از ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجدالاقصی

جمعه 25 اسفند 1391
12:12
جلوگیری از ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجدالاقصی پلیس رژیم اشغالگر صهیونیست، امروز از بیم برگزاری هرگونه تظاهرات پس از نماز جمعه، اجرای تدابیر مختلف برای ورود افراد نمازگزار به مسجدالاقصی را تشدید می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه صهیونیستی "یدیعوت احرونوت" با انتشار بیانیه ارتش اعلام کرد که بنا بر تصمیم جدید مقامات ارتش اشغالگر، از ورود مردان کمتر از 50 سال به مسجد الاقصی جلوگیری می شود.
این روزنامه افزود: مردانی که بالای 50 سال سن دارند و دارای شناسنامه آبی هستند، اجازه ورود به مسجد  را دارند، اما هیچ شرطی سنی برای ورود زنان در نظر گرفته نشده است.
یدیعوت افزود: از ساعات اولیه امروز هزاران نفر از نیروها پلیس و مرزداران در خیابانهای مختلف منطقه قدیمی  و مناطق مختلف شرق بیت المقدس حضور خواهند داشت و با جدیت و قاطعیت، با هرگونه تلاش در جهت ایجاد اخلال در این روند، برخورد خواهند کرد.
 یادآور می شود، جمعه گذشته درگیری های شدیدی میان نمازگزاران و پلیس رژیم اشغالگر درگرفت که در پی آن ده ها فلسطینی و نه نفر از نیروهای پلیس مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است


شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله از عملیات طوفان الاقصی حمایت کرد


اولین پیام رئیس جدید دفتر سیاسی حماس: از شهادت نمی‌هراسیم


شیخ نعیم قاسم: انتخاب الحیه نشان دهنده تداوم روند جهاد در حماس است


ذخایر راهبردی نفت آمریکا در پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸


دستگاه دیپلماسی ما هرگز از حقوق ملت ایران کوتاه نخواهد آمد