فعال ضدصهیونیست مصری:

نامه مرسی به پرز، مصیبت‌بار است

دوشنبه 28 اسفند 1391
18:47
نامه مرسی به پرز، مصیبت‌بار است العالم - سخنگوی "کمیته ضد رابطه با اسراییل" در مصر، نامه محمد مرسی به رئیس رژیم صهیونیستی به مناسبت سالگرد ایجاد دولت جعلی اسرائیل را وحشتناک و مصیبت‌بار توصیف کرد.

"عبدالعزیز الحسینی" روز دوشنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم تأکید کرد: رییس جمهور مصر تاکنون دو نامه به شیمون پرز نوشته که یکی از طریق سفیر مصر در اسراییل و دیگری در سالگرد تاسیس رژیم صهیونیستی بوده است و در هر دو نامه همانند انور سادات (رئیس جمهور معدوم مصر) به سران این رژیم، ابراز محبت و دوستی کرده است.

وی تاکید کرد: این عمل مرسی نشانگر باور وی به قدرت پوشالی آمریکا و هم پیمان صهیونیست آن در منطقه و اتکای رییس جمهور مصر به ایالات متحده به جای مردم مصر است.

الحسینی با اشاره به این که موضوع فلسطین و دشمنی با رژیم صهیونیستی یکی از خواسته های مهم انقلابیون مصر بود، افزود: مردم مصر انتظار داشتند که پس از انقلاب، رئیس جمهور منتخب با توجه به خطراتی که منطقه سینا را تهدید می کند، در معاهده کمپ دیوید تجدید نظر کند؛ اما مرسی قصد ندارد حتی در الحاقیه های امنیتی این معاهده نیز تغییری ایجاد کند.

سخنگوی کمیته ضدعادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مصر، ادامه داد: رژیم صهیونیستی  تاکنون دوبار اقدام به اشغال سینا کرده و تهدید نموده است در صورت تغییر در شکل روابط مصر با صهیونیست ها برای بار سوم سینا را به اشغال خود درخواهد آورد.

وی با اشاره به این که برخی در مصر خواهان مخدوش شدن ارتباط ملت مصر با قضیه فلسطین هستند، افزود: رژیم صهیونیستی در چارچوب نظریه "نیل تا فرات" تهدید به تخریب سد العالی کرده که این امر قبل از هرچیز به معنای تهدید امنیت ملی مصر است.

الحسینی در قسمتی دیگر از سخنان خود با اشاره به این که قبل از انقلاب مصر لیستی از اسامی دوستان رژیم صهیونیستی در مصر تهیه شده که در راس آنها "حسنی مبارک"، "یوسف وجدی" و "رشید محمد رشید" به علاوه بسیاری از اعضای حزب ملی و نویسندگان و متفکران مصر قرار دارند، تاکید کرد: سندیکاها، اصناف و کارگران مصر مخالف عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی هستند و برخی احزاب و دستجات سیاسی که در این زمینه ابراز عقیده نکرده اند، در واقع جرأت مخالفت ندارند.
 MKH-17-23:43

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی+ فیلم


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود