هفته " نبیل رجب را فراموش نکنیم " در بحرین

جمعه 2 فروردين 1392
14:38
هفته العالم - فعالان حقوق بشري، هفته آينده را به منظور همبستگي با رئيس مركز حقوق بشر بحرين، هفته " نبيل رجب را فراموش نكنيم" نام گذاري كردند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، "جهان كازروني" رئيس كميته برگزاري اين مراسم در كنفرانس مطبوعاتي كه روز پنجشنبه در مقر جمعيت حقوق بشر بحرين در منطقه العدليه برگزار شد، اعلام كرد: وزارت كشور با برگزاري راه پيمايي به اين مناسبت که قرار بود روز شنبه تا منزل نبيل رجب برگزار شود ، مخالفت کرد.

وي افزود: اين برنامه كه " هفته نبيل رجب را فراموش نكنيم " نام گذاري شده است با هدف جريان سازي جهت جلوگيري از فراموش شدن نبيل رجب در زندان هاي رژيم آل خليفه صورت مي گيرد.

كازروني تاكيد كرد: طرح اوليه برنامه بسيار ساده و قرار بود به اين مناسبت يك روز مشخص در داخل و خارج از بحرين راه پيمايي برگزار كنيم؛ اما فعاليت هاي سازمان هاي حقوقي سبب گسترش اين برنامه شد و تصميم گرفتيم آن را به مدت يك هفته برگزار كنيم.

رئيس كميته برگزاري برنامه هاي هفته نبيل رجب توضيح داد: برنامه هاي اين هفته قرار بود با راه پيمايي آغاز شود كه منع شد. آن گاه تصمی گرفته شد در خانه ها به ياد نبيل رجب شمع روشن شود و از آن فيلم تهيه و بر روي تويتر قرار گيرد.

وی اظهار کرد : برگزاري مراسم دعا وشعرخواني ، نقاشي و ارائه ديگر هنرها از دیگر برنامه ها در همين مجال است و آثار هنرمندان روي سايت ستاد به نمايش گذاشته خواهد شد.

"جهان كازروني" گفت: در حال حاضر وزارت كشور با ارسال اخطاريه اي، يكي از برنامه هاي اصلي را حذف كرد و ما در انتظار واكنش اين وزارتخانه به ديگر برنامه هاي آن هستيم.

"آدم" فرزند نبيل رجب تاكيد كرد اتفاقاتي كه براي پدرم نبيل رجب افتاد، نمونه كوچكي از مصيبت هايي است كه از سوي رژيم بر سر مردم مي آيد؛ اما مردم از خود دلاوري نشان داده و ثابت كردند كه تا بازپس گيري همه حقوق مسلم خود ايستاده اند.

وي افزود: مردم بحرين فريب محاكمه مسئولان رده پايين امنيتي را نخواهند خورد و نيروهاي سياسي و حقوقدانان توجه داشته باشند كه مسئولیت واقعي رویدادهای كشور برعهده مقامهای رده بالاي آل خليفه است.

يوسف المحافظه مسئول رصد و مستندسازي مركز حقوق بشري بحرين نيز گفت: نبيل رجب رئيس مركز حقوق بشر و عضو مشورتي بخش خاورميانه و شمال آفريقا در سازمان ديده بان حقوق بشر است و معاون دبيرخانه بين المللي فدرال حقوق بشر و همچنين رئيس مركز حقوق بشر خليج فارس و علاوه بر آن عضو چندين سازمان بين المللي و عربي است.

المحافظه تاكيد كرد: رژيم آل خليفه ادعا مي كند كه وي را به سبب فراخوان دادن براي تظاهراتي سياسي بازداشت كرده است؛ اما واقعيت آن است كه وي را بي هيچ دليلي و فقط به سبب فعاليت هاي حقوقي تاثيرگذارش بازداشت كردند و بازداشت اخير او به سبب اظهاراتش درباره پرونده حقوق بشر بحرين و انتقاد از نقض حقوق بشر در اين كشور بود.

26

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم