حمله صهیونیستها به خیمه های فلسطینی

يکشنبه 4 فروردين 1392
18:30
حمله صهیونیستها به خیمه های فلسطینی نیروهای رژیم صهیونیستی با حمله به خیمه هایی که از سه روز پیش توسط فعالان در اعتراض به شهرک سازی اشغالگران برپا شده بود، شماری از فعالان را بازداشت و خیمه ها را تخریب کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی صبح امروز (یکشنبه) با حمله به فعالان فلسطینی و خارجی مقابل شهرک "معالیه ادومیم" خیمه های آنان را تخریب کرده و شماری را بازداشت کردند. "مصطفی البرغوثی" عضو شورای قانونگذاری فلسطین نیز از جمله بازداشت شدگان است.
"مصطفی  البرغوثی " دبیر کل جنبش ابتکار ملی فلسطین در تماسی تلفنی از مرکز پلیس صهیونیست ها در شهرک معالیه ادومیم، اقدام نیروهای صهیونیست در حمله به این خیمه ها و بازداشت فعالان را جنایت دیگری از سوی رژیم اشغالگر قدس دانست و تأکید کرد: این اقدامات هرگز فعالان را از ادامه مبارزه علیه این رژیم بازنخواهد داشت.
البرغوثی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی، هنگام حضور باراک اوباما رئیس جمهور امریکا در سرزمین های اشغالی از بیم رسوایی نزد افکار عمومی از حمله به این خیمه ها خودداری کرد و اقدام جنایتکارانه خود را تا پایان سفر وی به تعویق انداخت.
"احمد عساف" سخنگوی رسمی جنبش فتح نیز اظهار داشت: اقدام نیروهای رژیم صهیونیستی در تخریب خیمه های مذکور پایان مبارزه نخواهد بود. بلکه به سرآغازی برای گشوده شدن باب آزادی و استقلال برای ملت ما تبدیل خواهد شد. زیرا ما به مبارزه مان تا پایان اشغالگری صهیونیست ها و برپایی کشور مستقل فلسطین، فارغ از هزینه های آن ادامه خواهیم داد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران