19 شهید در حمله تروریستی به 4 حسینیه در عراق

جمعه 9 فروردين 1392
15:45
19 شهید در حمله تروریستی به 4 حسینیه در عراق شبکه العالم از شهادت 19 شهروند عراقی در حمله تروریستی به 4 حسینیه در کرکوک و بغداد خبر داد.

خبرنگار شبکه العالم روز جمعه از بغداد گزارش داد، گروه‌های تروریستی امروز با منفجر کردن 4 خودروی بمبگذاری شده در مناطق "البنوک"، "الجهاد" و "الزعفرانیه"، 4 حسینیه را هدف قرار دادند.
در این حمله تروریستی شماری از شهروندان شهید و یا مجروح شدند.
خبرنگار شبکه العالم با اشاره به شهادت 19 نفر در انفجارهای امروز، از احتمال افزایش شمار تلفات این حملات تروریستی خبر داد.

پیش از این شمار شهدا 17 تن اعلام شده بود.

خبرنگار العالم با بیان اینکه در این حملات تروریستی قشر خاصی از مردم عراق هدف قرار گرفته اند تأکید کرد، انفجارهای امروز پس از دعوت های مشکوک مطرح شده در برخی کشورهای منطقه به هدف فتنه انگیزی، صورت گرفته است. 

در این حملات تروریستی به صورت همزمان  3 حسینیه در بغداد و یک حسینیه در کرکوک (شمال بغداد) هدف قرار گرفت.

خبرنگار العالم تأکید کرد، در این حملات تروریستی دست کم 95 نفر مجروح شدند که وضعیت برخی از آنها وخیم گزارش شده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند