بحرينيها اميدي به گفتگو با رژيم حاكم ندارند

چهارشنبه 14 فروردين 1392
22:02
بحرينيها اميدي به گفتگو با رژيم حاكم ندارند منامه (العالم)– دبيركل جمعيت دموكراتيك بحرين گفت وگوي بين انقلابيون و هواداران آل خليفه را بيهوده توصيف كرد.

"فاضل عباس" روز چهارشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم تصريح كرد كه مردم بحرين براي اين گفت وگو ارزش قائل نيستند و نتيجه مثبتي براي آن پيش بيني نمي كنند، زيرا رژيم از مشاركت در اين گفت وگوها امتناع كرده است تا در برابر خواسته ها و توافق هاي احتمالي تعهدي نداشته باشد.

وي افزود: با توجه به اين كه كسي نتيجه مثبتي براي اين گفت گو پيش بيني نمي كند، بهتر بود انقلابيون از ادامه اين گفت و گو منصرف مي شدند تا وارونه جلوه دادن حقايق از جانب رژيم و اتخاذ تدابير امنيتي در اين زمينه با شكست مواجه مي شد.

دبيركل جمعيت دموكراتيك بحرين تصريح كرد گفت وگو اين تصوير را در ذهن جهانيان ايجاد مي كند كه در بحرين گفت وگوي سياسي صورت مي گيرد و رژيم به خواسته هاي مردم توجه مي كند، اين درحالي است كه مردم بحرين در اصل با سركوب و تدابير امنيتي روزافزون مواجه هستند و هيچ خبري از راهكار سياسي واقعي نيست.
tt-3-15:48 

 

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد