تاکید شخصیت لبنانی بر سازگاری "تمام سلام"

جمعه 16 فروردين 1392
23:06
تاکید شخصیت لبنانی بر سازگاری بیروت(العالم)- نایب رئیس سابق پارلمان لبنان، "تمام سلام" (نخست وزیر توافقی جریان 14 و 8 مارس لبنان) را شخصیتی سازگار و اهل تفاهم توصیف کرد.

"ایلی فرزلی" روز جمعه در گفت وگو با شبکه خبری العالم، گفت: "سلام" که از سوی پارلمان لبنان حائز کسب اکثریت آرا برای تشکیل کابینه شده، مظهر تفکر لبنانی و فرهنگ تفاهم است و می تواند در کابینه این کشور سازگاری و تفاهم ایجاد کند.
فرزلی افزود: عربستان به دلیل روابط تاریخی میان خانواده سلام با آل سعود در انتخاب وی بی تاثیر نبود اما امیدواریم وی مانند پدرش دارای ریشه های لبنانی قوی باشد و آن را در جهت گیری های سیاسی اش لحاظ کند.

وی با اشاره به دیدار امروز سفیر عربستان در لبنان با "نبیه بری" (رئیس پارلمان لبنان)، گفت: پس از این دیدار سفیر عربستان اعلام کرد که در کشورش به روی همه طرف های سیاسی لبنانی باز است.
این شخصیت سیاسی لبنانی پیش بینی کرد که تشکیل دولت جدید این کشور به دلیل اختلافات بر سر ترکیب آن و عدم توافق درباره قانون انتخابات با تاخیر مواجه شود.

فرزلی ماموریت اصلی دولت جدید لبنان را نظارت بر اجرای انتخابات و ایجاد شرایط مناسب برای برگزاری آن دانست و تاکید کرد: قانون توافقی انتخابات باید عللی که موجب شکل گیری پیشنهاد تکان دهنده ارتدوکس ها شد را نیز مدنظر قرار دهد زیرا ارتدوکس ها با مطرح کردن موضوع منزوی بودن مسیحی ها در قدرت و ملحق شدن به جریان های متعدد، سبب به وجود آمدن رویکردی جدیدی در عرصه انتخابات لبنان شدند.
وی ادامه داد: لبنان در آستانه دوره ای جدی و در حال ترسیم نقشه سیاسی جدیدی در زمینه تعیین نمایندگان پارلمان است و فضا نیز برای این تحولات آماده می باشد.
 نایب رئیس سابق پارلمان لبنان در قسمتی دیگر از سخنان خود، گفت: همه منتظر نتایج مذاکرات آمریکا - روسیه و توافق های جدید درباره توزیع مناطق نفوذ جدید در پی توافقنامه سایکس پیکو هستند، ضمن آن که مذاکرات جاری میان ایران و گروه 1+5 در قزاقستان، نظارت جان کری وزیر خارجه آمریکا بر توافق های ترکیه با رژیم اسرائیل و بسته شدن آفاق تغییر در سوریه از طریق نظامی گری همگی به مذاکرات سیاسی وابسته هستند.
فرزلی ضمن موثر دانستن همه این اتفاقات بر مسائل لبنان، تاکید کرد: لبنانی ها باید یک قانون واقعی برای انتخابات تدوین کنند که ضامن ایجاد یک قوه مقننه واقعی در کشور باشد.

 وی مسوولیت اصلی دولت جدید را نظارت بر اجرای انتخابات پارلمانی خواند.

MKH-5-18:39

0% ...

آخرین اخبار

فرانسه حملات غیرقابل قبول رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


برگزاری مراسم اربعین رهبر امت تا ساعت ۲۰ امشب ادامه دارد


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر حکیم و شهید انقلاب اسلامی


ضرورت توجه جدی به روابط مرزی با کشورهای همسایه


پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند