تعلیق سفرهای توریستی از ایران به مصر

دوشنبه 19 فروردين 1392
12:27
تعلیق سفرهای توریستی از ایران به مصر وزارت گردشگری مصر از تعلیق سفرهای توریستی ایران به این کشور خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت گردشگری مصر اعلام کرد، یک هفته پس از نخستین پرواز گروهی از گردشگران ایرانی به مصر "هشام زعزوع" وزیر گردشگری سفرهای توریستی ایران به مصر را تا نیمه ژوئن آینده به حالت تعلیق درآورد.
"زعزوع" تأکید کرد که از این فرصت برای بازنگری تجربه‌ها و بررسی برنامه‌های گردشگری با طرف ایرانی استفاده می‌شود.
خبرگزاری "الشرق الاوسط" مصر نیز اعلام کرد، این تصمیم زعزوع پس از اعتراض ایران به هجوم عناصر جریان سلفی به مقر "مجتبی امانی" کاردار ایران در قاهره اتخاذ شده است.
الشرق الاوسط تأکید کرد، قرار است زعزوع به همراه شماری از مسئولان دولت مصر در روزهای آینده با مسئولان جریان سلفی دیدار، و دلیل استقبال از گردشگران ایرانی را توضیح دهند.
این خبرگزاری تأکید کرد؛  هدف از این دیدار، کاهش نگرانی جریان سلفی مصر درباره ایران است.
مصر این روزها صحنه درگیری‌های داخلی و طایفه‌ای بین جریان‌های سیاسی مختلف و همچنین مسلمانان و قبطی‌ها است که تا کنون چندین کشته و مجروح در پی داشته است.
جنجال به وجود آمده از سوی جریان سلفی مصر درباره سفر گردشگران ایرانی به این کشور درحالی است که این جریان نه تنها هیچ اعتراضی به سفر توریستهای صهیونیست از اراضی اشغالی به این کشور ندارد، بلکه قبلا نیز از ادامه روابط مصر با این رژیم استقبال کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


hدعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید