نماینده عراقی: گروهک منافقین آمریکایی است

چهارشنبه 28 فروردين 1392
12:41
نماینده عراقی: گروهک منافقین آمریکایی است نماینده فراکسیون الاحرار در پارلمان عراق تأکید کرد، گروهک تروریستی منافقین که عناصر آن همچنان در خاک این کشور حضور دارند توسط آمریکا به وجود آمده است.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم "ریاض الساعدی" تأکید کرد؛ پس از اقدام آمریکا در حذف گروهک منافقین از فهرست تروریستی خود، موضع عراق در خصوص این گروهک تغییری نکرده است.
الساعدی خاطرنشان کرد، گروهک منافقین توسط آمریکا ایجاد شده و باید در برابر آن ایستاد.
وی از مسئولان دولت عراق خواست با توطئه‌های گروهک منافقین مقابله و مسئولان این گروهک را برای محاکمه به خاطر جنایت‌هایی که ضد ملت عراق مرتکب شده اند، به دادگاه‌ها معرفی کند.
نماینده فراکسیون الاحرار تصمیم برای اخراج عناصر گروهک تروریستی منافقین از خاک عراق را تصمیمی از سوی حاکمیت و ملت این کشور دانست و تأکید کرد، صدام معدوم عناصر گروهک منافقین را برای خدمت به منافع خود و ضد ملت عراق در شمال و جنوب این کشور به کار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد


رئیس‌جمهور: اولویت اصلی اداره کشور ارتقای سطح عملکرد و بازدهی مؤثر است


خروج ۲ میلیون زائر اربعین از مرزها در امنیت کامل/ تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی


واکنش گسترده عراقی‌ها و محکومیت تجاوز آمریکایی-سعودی علیه نیروهای حشد شعبی


رئیس پارلمان عراق: تجاوز به نیروهای امنیتی، نقض حاکمیت عراق است


انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور


لوموند: شهرک‌سازی، موتور خشونت در کرانه باختری


ریاست جمهوری عراق حمله به حشد الشعبی را محکوم کرد


تلگراف فاش کرد: هزینه جنگ آمریکا علیه ایران، ۴ برابر آمار پنتاگون