هلاکت سرکرده تروریست های "لواء الاسلام" در دمشق

پنج‌شنبه 29 فروردين 1392
17:23
هلاکت سرکرده تروریست های رهبر گروه مسلح " لواء الاسلام " در الغوطه الشرقیه واقع در ریف دمشق، کشته شد.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از دمشق، ارتش سوریه، با حمله به منطقه الغوطه الشرقیه، شماری از عناصر مسلح از جمله رهبر گروه مسلح لواء الاسلام را به هلاکت رساند.

بر پایه این گزارش، ارتش سوریه همچنین به مناطق "دوار حلبیه" و "خسارات" واقع در دیر الزور واقع در شرق سوریه حمله برد که این حمله به کشته و زخمی شدن شماری از عناصر مسلح منجر شد.

درگیری ارتش سوریه با عناصر مسلح در روستاهای المریعیه و الحسینیه در دیرالزور نیز با کشته شدن شماری از عناصر مسلح همراه شد.

خبرنگار العالم همچنین از خنثی سازی سه قطعه مین کارگذاشته شدن در شرق میدان میسلون در جوبر واقع در دمشق خبر داد و تاکید کرد که در این منطقه نیز شماری از عناصر مسلح، به دست نیروهای ارتش کشته شده اند.

 

26

0% ...

آخرین اخبار

حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند