هلاکت بیش از صد تروریست بیگانه در سوریه

شنبه 31 فروردين 1392
11:31
هلاکت بیش از صد تروریست بیگانه در سوریه نیروهای ارتش سوریه در عملیاتی بیش از صد تروریست را که تابعیت بیگانه و غیر سوری دارند، به هلاکت رساندند.

شبکه العالم روز شنبه گزارش داد، نیروهای ارتش سوریه در عملیاتی در حومه "لاذقیه"، 200 تن از عناصر مسلح را که بیشتر آنها تابعیت غیر سوری دارند به هلاکت رساندند.
خبرنگار العالم گزارش داد، امروز درگیری‌های شدیدی بین نیروهای ارتش و عناصر مسلح در مناطق "الخالدیه" و "اللیرمون" در شهر حلب روی داد.
نیروهای ارتش همچنین چندین ساختمان را که گروه‌‌های مسلح و تروریستها در غرب و جنوب شهر "داریا" در آن مخفی شده بودند، محاصره کرده و تعدادی از این عناصر را به هلاکت رساندند.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش ماهانه قیمت نفت سنگین ایران


بیانیه مشترک برخی از کشور‌ها بی‌سند و مردود است


شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است


جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران