با اعتراض کشورهای مختلف صورت گرفت

ناکامی قطر در رسیمت دادن به مخالفان سوری

سه شنبه 3 ارديبهشت 1392
15:23
ناکامی قطر در رسیمت دادن به مخالفان سوری شماري از كشورهاي عضو سازمان ملل متحد به پيش نويس قطعنامه ضد سوري قطر اعتراض كردند.

به گزارش روز سه شنبه پايگاه خبری شبكه العالم، پيش نويس ضد سوري قطر چند روز قبل، براي راي گيري به مجمع عمومي سازمان ملل متحد فرستاده شد و در صورت تصويب ممكن است به مشروعيت بين المللي "ائتلاف ملي مخالفان سوريه" بيانجامد.

حسين حنيف نماينده مالزي در سازمان ملل با ارسال نامه اي به مشعل حمد آل ثاني همتاي قطري خود، خواستار تغيير در برخي از بندهاي پيش نويس اين قطعنامه شد. به ويژه بندي كه به استقبال سازمان ملل متحد از طرح تاسيس "ائتلاف ملي مخالفان سوريه" به عنوان نماينده مشروع مردم سوريه برمي گردد.

اين درخواست علاوه بر مالزي از سوي شماري ديگر از كشورهاي عضو شوراي امنيت سازمان ملل متحد از جمله برزيل، هند، آفريقاي جنوبي، آرژانتين، مكزيك و اروگوئه نيز مطرح شده است.
نماينده مالزي در سازمان ملل متحد در اين نامه خاطرنشان كرد: اگر چه مالزي از مصوبه هاي گذشته درباره سوريه حمايت كرده است ولي در مورد اين پيش نويس پيشنهادي به ويژه دو بند 24 و 25 آن نگراني هايي وجود دارد .
وي تاكيد كرد كه با اصلاح اين دو بند طرح پيشنهادي به طور كلي مورد قبول قرار خواهد گرفت و بيشترين تاييد را در بين اعضاي مجمع عمومي سازمان ملل متحد بدست خواهد آورد.

هر چند هنوز مفاد این دو بند مشخص نیست؛ اما به نظر می رسد که قطر و عربستان در ادامه تلاش های خود برای بر هم زدن قواعد حاکم در عرصه جهانی تلاش بسیاری برای رسمیت دادن به مخالفان سوری در سازمان ملل دارند.
 

0% ...

آخرین اخبار

آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا


اشتباه فاجعه‌بار ترامپ در تنگه هرمز


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای قطری


کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت


تقلای انگلیس و فرانسه برای ائتلاف‌سازی درباره آینده هرمز


وزیر خارجه ترکیه: ایران در مورد آتش بس صادق است/ اسرائیل در پی دشمن جدید است


تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا/ جهان میان متجاوز و مدافع، تفکیک قائل شود


مذاکرات ایران-‌ آمریکا، محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان