اعتراف دیرهنگام پادشاه عربستان به تروریست پروری

چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392
08:49
اعتراف دیرهنگام پادشاه عربستان به تروریست پروری در پی تحولات اخیر میدانی در سوریه و پیشروی های گسترده ارتش، پادشاه عربستان در دیدار با مفتی کل و دیگر شیوخ وهابی این کشور، در موضعی منفعلانه، تشدید مجازات افرادی که "جوانان عربستان را برای حضور در سوریه و نبرد در کنار جبهه النصره تشویق می کنند" را خواستار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، عبدالله بن عبدالعزیز دیروز (سه شنبه) در دیدار با جمعی از مسئولان و مقامات کشوری و دینی عربستان، اظهار داشت: "شنیده ام که متاسفانه افرادی، جوانان ما را فریب می دهند و کینه و خصومت را در آنان پرورش می دهند و برای مجازات این افراد، زندان به تنهایی کافی نیست".
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کسانی که کودکان را فریب می دهند، باید با مجازات های سنگین تری مواجه شوند.

 

پادشاه عربستان همچنین دشمنی بین ملت‌ها را بزرگترین "حرام" دانست و تصریح کرد که این افراد به دنبال ایجاد کینه در میان ملت‌ها هستند.

 

این اظهارات در حالی بیان می شود که از آغاز بحران سوریه در دو سال پیش، صدها نفر از اتباع عربستان با مجوز و فتواهای تحریک آمیز شیوخ تندرو وهابی و با هدایت گروه‌های سلفی در حال اعزام به سوریه و جنگ با ارتش این کشور هستند.


از سوی دیگر، "منصور الترکی" سخنگوی وزارت کشور عربستان دو هفته پیش در پاسخ به پرسشی پیرامون "تعداد اتباع عربستان که در سوریه می جنگند"، گفته بود: "گمان نمی کنم تعداد آنها زیاد باشد"!


وی پیش از آن نیز در 24 مارس گذشته (4 فروردین) مدعی شده بود که وزارت کشور کسانی را که احتمال دارد برای حضور در جنگ عازم سوریه باشند، مورد بازجویی قرار می دهد و آنان را از سفر باز می دارد و کسانی هم که با این هدف به سوریه  رفته اند، پس از بازگشت فورا دستگیر می شوند.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی


نامه آیت‌الله نوری همدانی به پاپ لئو چهاردهم + تصویر نامه


رئیس‌جمهور: تهدید تنگه هرمز تجارت جهانی را به مخاطره می‌اندازد