گزارش العالم از بلیت یک طرفه تونس به ترکیه

دوشنبه 9 ارديبهشت 1392
13:39
"ام بلال" یکی از مادران تونسی است که فرزندانشان پس از گرفتار شدن در دام گروه‌های تروریستی از راه ترکیه به سوریه اعزام شده اند؛ جوانانی که از سرنوشت بیشتر آنها خبری در دست نیست.

خبرنگار العالم روز دوشنبه در گزارشی درباره اعزام جوانان تونسی به سوریه به بهانه "جهاد" توسط گروه‌های تروریستی تأکید کرد، "ام بلال" یکی از این مادر تونسی می‌گوید فرزندش "بلال العیاری" در سی و یکم مارس 2012 به بهانه تجارت راهی ترکیه شد ولی در نهایت مشخص شد که وی در یکی از مناطق مرزی ترکیه و سوریه مستقر شده است.
"محمد العمدونی" یکی دیگر از جوانان تونسی است که در ابتدا به خانواده اش گفت برای کار به لیبی می‌رود، ولی تماس او از داخل یکی از اردوگاه‌های آموزشی نزدیک مرز سوریه خانواده‌اش را غافلگیر کرد.
گروهی از فعالان تونسی در همین راستا جمعیتی را تحت عنوان "جمعیت نجات آوارگان تونسی" تشکیل دادند که هدف از آن پیگیری پرونده جوانانی است که فریب گروه‌های تروریستی را خورده و به سوریه رفته اند.
این جمعیت تا کنون فعالیتهای بسیاری را جهت آگاه سازی جامعه در خصوص فعالیت گروه‌های مافیایی و تروریستی در تونس برگزار کرده است.
گروه‌های تروریستی با شستشوی مغزی جوانان تونسی، به آنها بلیتی یک طرفه و بدون بازگشت به ترکیه می دهند تا در جنگ سوریه شرکت کنند.

0% ...

آخرین اخبار

مناطق شمالی اراضی فلسطین به دامی کشنده برای اسرائیل تبدیل شده است


صهیونیست‌ها به آسیب دیدن پایگاه‌های نظامی‌شان بر اثر ضربات موشکی ایران اذعان کردند


حزب الله تحریم های آمریکا را تلاشی برای ارعاب مردم لبنان دانست  


حزب‌الله با 16 عملیات نسبت به تداوم حملات اسرائیل در لبنان واکنش نشان داد


تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی