مقتدا صدر: ایران به سیل زدگان عراقی کمک کند

سه شنبه 17 ارديبهشت 1392
13:21
مقتدا صدر: ایران به سیل زدگان عراقی کمک کند مقتدا صدر رهبر جریان صدر عراق از ایران خواست به استان های سیلزده عراق یاری کند.

وی با صدور بیانیه ای که پایگاه اینترنتی سومریه نیوز آن را منتشر کرد، این حادثه را ناشی از اهمال دولت به ویژه وزارت "منابع آبی" دانست و از تمام وزارتخانه ها و نهادهای محلی خواستار کمک به روستاهای سیلزده شد.
صدر در ادامه بر افزایش سطح مسئولیت پذیری برای حفظ خون و جان مردم عراق در این مناطق و سایر مناطق کشور تاکید کرد.    
 

وی همچنین از مسئولان استان الانبار به دلیل به کار گیری تمام امکانات برای کمک به استانهای سیلزده جنوب عراق تقدیر کرد. 
استانهای واسط، میسان، ذی قار و بصره با سیل ناشی از باران در ارتفاعات ایران مواجه شد که کشته شدن عده ای و تخریب شماری از منازل و آوارگی صدها خانواده و زیان دیدن صدها هکتار زمین کشاورزی را در پی داشت.  

 

0% ...

آخرین اخبار

رئیس‌جمهور: اولویت اصلی اداره کشور ارتقای سطح عملکرد و بازدهی مؤثر است


خروج ۲ میلیون زائر اربعین از مرزها در امنیت کامل/ تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی


واکنش گسترده عراقی‌ها و محکومیت تجاوز آمریکایی-سعودی علیه نیروهای حشد شعبی


رئیس پارلمان عراق: تجاوز به نیروهای امنیتی، نقض حاکمیت عراق است


انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور


لوموند: شهرک‌سازی، موتور خشونت در کرانه باختری


ریاست جمهوری عراق حمله به حشد الشعبی را محکوم کرد


تلگراف فاش کرد: هزینه جنگ آمریکا علیه ایران، ۴ برابر آمار پنتاگون


آغاز بازگشت زائران اربعین حسینی (ع)


بازار طلا در ایستگاه انتظار؛ چشم‌دوختن سرمایه‌گذاران به تصمیمات فدرال رزرو