آزادی شیخ نمر در برابر تبرئه طارق الهاشمی؟!

شنبه 28 ارديبهشت 1392
20:06
آزادی شیخ نمر در برابر تبرئه طارق الهاشمی؟! برخی منابع خبری از تلاش مقامات سعودی برای مشروط کردن آزادی شیخ نمر باقر النمر روحانی مخالف عربستانی، به "تبرئه طارق الهاشمی" معاون اسبق رییس جمهور عراق خبر می دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، اخبار منتشرشده حاکی از آن است که مقامات عربستان تلاش می کنند از طریق یک واسطۀ ترک، مقامات عراق را وادار کنند که در ازای آزادی شیخ نمر، آنها نیز طارق الهاشمی را از اتهامات متعددی که به اثبات رسیده، تبرئه کنند.


خبرگزاری النخیل عراق به نقل از منابع آگاه نوشت: رژیم عربستان درصدد استفاده از بازداشت شیخ نمر برای وارد کردن فشار به محافل شیعی این کشور و حتی دولت های شیعی منطقه است و عجیب آن که در ازای آزادی یک روحانی و عالم دین که اتهامی جز سخن گفتن از آزادی و عدالت در عربستان ندارد، خواهان آزادی سرکرده تروریست هایی شده اند که در هدایت ده ها عملیات و کشتن صدها تن از بیگناهان مشارکت داشته و دستش به خون مردم عراق آلوده است و در دادگاه های عراق چندین بار به اعدام محکوم شده است.

0% ...

آخرین اخبار

شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید