ارتش مصر "تر و خشک" را با هم می سوزاند

چهارشنبه 1 خرداد 1392
08:54
ارتش مصر ارتش مصر در واکنش به ربوده شدن 7 سرباز در شمال سینا تهدید کرد که تر و خشک را با هم خواهد سوزاند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مسؤول صفحه رسمی نیروهای مسلح مصر در فیسبوک در بیانیه ای اعلام کرد، که ارتش همه تلاش خود را برای آزادی سربازان ربوده شده و نجات جان آنها به کار خواهد گرفت؛ و "با توجه به افزایش مطالبات مردم برای آزادی آنان صبر نیروهای مسلح نیز در حال تمام شدن است".
وی افزود: ربودن سربازان بدون سلاح در شمال سینا و انتشار ویدیوی آنها تأثیر بدی بر قلب ملت مصر گذاشته به همین دلیل واکنش ارتش سریع و سخت خواهد بود، و در این آتش تر و خشک باهم خواهند سوخت؛ چرا که ارتش به تروریستها و کسانی که به آنها کمک کرده و یا به آنها پناه می‌دهند رحم نخواهد کرد.
عناصر مسلح بامداد پنج شنبه گذشته 7 سرباز مصری را در منطقه "الوادی الاخضر" در شرق شهر "العریش" (مرکز استان سینای شمالی) ربودند.
ربایندگان درخواست کرده‌اند که این 7 سرباز را با نزدیکان خود در زندان مبادله کنند؛ با این حال محمد مرسی رئیس جمهور مصر تأکید کرده است که با آنها مذاکره نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه


واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به حملات به جنوب کشور