عبای سلفی تکفیری در بحرین به مزایده گذاشته شد

چهارشنبه 8 خرداد 1392
14:53
عبای سلفی تکفیری در بحرین به مزایده گذاشته شد عبای یکی از سرکردگان سلفی تکفیری سوری که اخیرا برای جمع آوری پول و کمک مالی به بحرین رفته، در مزایده ای در این کشور 15 هزار دینار به فروش رفت.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، عبای "عدنان العرعور" به صورت علنی در مسجد "شیخان" در منطقه "الرفاع" به مزایده گذاشته شد .
این مزایده با پیشنهاد هزار دیناری "عبدالحلیم مراد" از نمایندگان مجلس بحرین آغاز شد .. در نهایت این عبا به مبلغ 15 هزار دینار توسط فردی به نام "عارف الکوهجی" خریداری شد.
عدنان العرعور از سرکردگان سلفی تکفیری در سوریه عصر دیروز (سه شنبه) برای جمع آوری پول وارد بحرین شد.


ورود این سرکرده تکفیری به بحرین یک روز پس از انتشار خبر هلاکت یکی از تروریستهایی صورت گرفت که از بحرین به سوریه اعزام شده بود.
برگزار کنندگان این مزایده مدعی شدند پول فروش این عبا برای کودکان سوریه مصرف خواهد شد ! این درحالی است که کودکان سوریه یکی از قربانیان اصلی جنگی هستند که گروه های مسلح و تروریستی با حمایت غرب و هم پیمانان منطقه ای آن به ویژه عربستان، قطر و ترکیه به راه انداخته اند.
ادعای جمع آوری و رساندن این پولها و کمکهای مالی به دست کودکان سوری در حالی است که حدود دو ماه قبل  نماینده سازمان جهانی بهداشت در سوریه اعلام کرد، هیچ کدام از کمکهایی که کشورهای عربی برای کمک به آوارگان و مردم سوریه وعده داده بودند، به دست این سازمان نرسیده است.
الیزابت هوف" در جریان بازدید از بیمارستانی در دمشق تاکید کرده بود که هیچ کمکی از شرکت کنندگان در کنفرانس کمک کنندگان به مردم سوریه دریافت نکرده‌است.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر اعضای فعال این سازمان در سوریه از شهروندان سوری هستند و آنها همچنان در حال ارائه خدمات به مردم در مناطق مختلف این کشور هستند.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در سوریه گفت: سازمان جهانی بهداشت امسال کمک‌هایی از برخی طرفهای غربی دریافت کرده است ولی هیچ کمکی از کشورهای حوزه خلیج فارس که در کنفرانس کویت شرکت داشتند، دریافت نکرد .. با این حال حمایت این سازمان از مردم سوریه ادامه می یابد. در جریان نشست کویت که در بهمن 91 با حضور کشورهای عربی برگزار شد، این کشورها که برخی از آنها حامیان اصلی گروه‌های مسلح و تروریستی در سوریه هستند، مدعی شدند مبالغ هنگفتی را برای کمک به مردم سوریه و آوارگان سوری اختصاص داده اند.
علاوه بر نشست کویت، در جریان نشست‌های موسوم به دوستان سوریه وعده هایی مشابه از سوی این کشورها برای حمایت از آوارگان سوری مطرح شده بود.
این درحالی است که آوارگان سوری در مناطق مرزی این کشور همچنان در وضعیت بسیار بدی زندگی می‌کنند و زمستان امسال را بدون داشتن کمترین امکانات برای زندگی سپری کردند؛ و اکنون نیز با نزدیک شدن فصل گرما به دلیل کمبود بسیار شدید خدمات بهداشتی با خطرات شیوع انواع بیماری مواجه هستند.
درحالیکه دلیل اصلی آواره شدن شمار قابل توجهی از مردم سوریه اقدامات تروریستی گروه‌های مسلح است؛ این گروه‌ها همچنان به صورت مستقیم و گسترده از حمایت مالی، تسلیحاتی، لجستیکی، آموزشی و اطلاعاتی غرب و هم پیمانان منطقه‌ای آن به ویژه قطر، عربستان و ترکیه برخوردارند.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم