وزیر اطلاع رسانی سوریه:

اردوغان ترکیه را به روش "تروریستی" اداره می کند

شنبه 11 خرداد 1392
23:07
اردوغان ترکیه را به روش العالم - به دنبال گسترش تظاهرات مردمی در ترکیه، وزیر اطلاع رسانی سوریه سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز این کشور به دست رجب طیب اردوغان را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "عمران الزعبی" با اشاره به این که ملت برادر ترکیه مستحق این برخورد وحشیانه و غیر موجه اردوغان نخست وزیر این کشور نیست، گفت: برای ملت ترکیه آرزوی ثبات و آرامش می کنیم و از اردوغان می خواهیم به عقل خود مراجعه کند و رفتارش درقبال مردم سوریه را در حق ترک ها تکرار نکند.

 

وزیر اطلاع رسانی سوریه با بیان این که اردوغان کشورش را با شیوه ای تروریستی اداره و تمدن و دستاوردهای ملت ترکیه را نابود می کند، گفت: خواسته های ملت ترکیه مستحق این خشونت نیست و اردوغان اگر از تعامل بدون خشونت با مردم عاجز است، باید از قدرت کناره گیری کند.

 

اعتراضات مردمی علیه سیاست های دولت اردوغان برای دومین روز متوالی با حضور گسترده مردم در میدان "تقسیم" در استانبول ادامه دارد؛ و معترضان در آنکارا با راهپیمایی به سوی ساختمان پارلمان تظاهرات کردند.

 

پلیس ترکیه با استفاده از گاز اشک آور اقدام به سرکوب معترضان کرد و بیش از 100 تن را بازداشت کرده است. ده ها نفر نیز در این  وقایع مصدوم شده اند و گزارش ها حامی از آن است که چندین نفر هم بینایی خود را از دست داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند


آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند


رهبر معظم انقلاب: شهادت دکتر خرازی سند ننگین رذالت مستکبران آمریکایی-صهیونیستی است


حمله حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی ۴ زخمی برجای گذاشت 


️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد