فعال سیاسی بحرینی:

منامه از تروریسم در سوریه حمایت می کند

سه شنبه 14 خرداد 1392
18:06
منامه از تروریسم در سوریه حمایت می کند یکی از رهبران جریان "عمل اسلامی" بحرین تأکید کرد، رژیم آل خلیفه از تروریسم در سوریه حمایت می کند.

"جعفر العلوی" روز سه شنبه در مصاحبه با شبکه العالم اظهار داشت: حمایت رژیم بحرین از گروه های تروریستی و مسلح در سوریه ماهیت این رژیم را فاش می کند؛ رژیمی که از مردم خود می خواهد دست از مخالفت بردارند ولی در عین حال از مخالفان سوریه با پول و اعزام تروریست حمایت می کند.
العلوی خاطرنشان کرد: دو سرباز بحرینی در سوریه کشته شدند، علاوه بر این چند نماینده بحرینی به سوریه رفتند و شیخ عرور (از سرکرده های حامی گروه های تروریستی در سوریه) به بحرین آمده و در حال جمع آوری پول و کمکهای مالی است.
وی افزود: همه اینها نشانه حمایت رژیم آل خلیفه از تروریسم در سوریه است.
العلوی تأکید کرد: این پولها به دست کسانی می رسد که در حال انجام کارهای تروریستی و خطرناکی هستند و مردم را می کشند، سینه ها را می درند و مراقد مقدس مسلمانان را ویران می کنند؛ رژیم بحرین با سکوت در باره این جنایتها در عین حال تماس با حزب الله را جرم می داند و مقاومت را تروریسم توصیف می کند.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند