واکنش مصری ها به بحران سدسازی بر روی رود نیل

چهارشنبه 15 خرداد 1392
22:00
واکنش مصری ها به بحران سدسازی بر روی رود نیل در سایه کشمکش مصر و اتیوپی درباره طرح ساخت سد "النهضه" اتیوپی بر روی رود نیل، تصمیم دو کشور اوگاندا و تانزانیا برای ساخت سد بر روی این رود، خشم مقامات سیاسی مصر را برانگیخته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "کمال ابوعیطه" رئیس اتحادیه سندیکاهای کارگری مستقل مصر، گفت: گفت و گوی ملی درباره سد النهضه اتیوپی بر روی رود نیل، ضعف و ناتوانی نظام مصر را آشکار و کشورهای دیگر از جمله اوگاندا و تانزانیا را به اتخاذ تدابیری مشابه تصمیم اتیوپی تشویق کرده است.

وی افزود ما خوب می دانیم که در نتیجه فروکش کردن نقش مصر در آفریقا و فاصله گرفتن مصر از ملت های آفریقایی و عربی، رژیم صهیونیستی این خلا را مرتفع کرده و وارد میدان شده است. 

"عبدالله المغازی" سخنگوی حزب الوفد مصر نیز اظهار داشت که بحران آب این مهم را آشکار کرد که محمد مرسی نمی تواند در مواقع ضروری و حساس، تصمیمی قاطع اتخاذ کند؛ بنابراین لازم است پرونده بحران آب را به دستگاه های ذی ربط محول کند و بعد از اطلاع از نتایج اقدامات این دستگاه ها تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

"وحید عبدالمجید" دبیرکل جبهه نجات ملی مصر درباره تصمیم برخی کشورها برای ساخت سد بر روی رود نیل، اظهار داشت: سوء مدیریت بحران از سوی مصر، سردرگمی در تعامل با این مسئله و فقدان توجه نظام به پیشنهادات جبهه نجات ملی مبنی بر تشکیل کمیته ملی اداره بحران از جمله اموری است که باعث شده است این کشورها در صدد چنین اقدامی برآیند.
"عمر موسی" رئیس حزب کنگره و از رهبران برجسته جبهه نجات ملی مصر گفت: بحران آب مصر با اتیوپی باید با اقدام فوری نظام حل و فصل شود زیرا این مسئله مربوط به سرنوشت ملت مصر است.
"دکتر محمود العلایلی" سخنگوی ستاد انتخابات جبهه نجات ملی، تصریح کرد که طرح اوگاندا و تانزانیا برای ساخت سد بر روی رود نیل به منظور تامین نیروی برق در حقیقت نتیجه طبیعی گفت وگوی ملی تمسخرآمیز و بی ارزش درباره سد النهضه است.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران