جنایت جدید تروریست‌های النصره علیه شیعیان حطله

چهارشنبه 22 خرداد 1392
10:01
جنایت جدید تروریست‌های النصره علیه شیعیان حطله گروه تروريستي موسوم به جبهه النصره وابسته به شبكه القاعده در جنايت جديد خود در نزديك شهر دير الزور در شرق سوريه، دهها نفر از غيرنظاميان را به قتل رسانده و اجساد آنها را مثله كرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، جبهه النصره با شعار انتقام جويي به خاطر شكست اخير خود در شهر القصير گروهي از غيرنظاميان را در اين منطقه ربود.

گروه موسوم به ديدبان حقوق بشر سوريه در اين باره گفت: افراد مسلح 60 نفر از مسلمانان شيعه را براساس رويكردهاي طائفه اي و مذهبي در روستاي حطله در نزديك دير الزور به قتل رساندند و اين روستا شاهد كوچ گروهي مردم در پي اين كشتار است.

درهمين حال، گزارشهاي رسيده حاكي است كه افراد مسلح خانه ها، مساجد و حسينيه را در اين روستا آتش زده و زنان را ربودند.

اين درحالي است كه ارتش سوريه به پيشروي خود به در منطقه ريف شمالي حلب در چارچوب عمليات "طوفان شمال" ادامه مي دهد و گروه هاي مسلح به ويژه جبهه النصره را در مناطق مرزی با تركيه هدف قرار مي دهد و تلاش مي كند كه محاصره دو روستاي نبل  الزهراء را درپي تسلط بر مواضع استراتژيك، بشكند.

درهمين حال، دهها نفر از افراد مسلح خود را به مراجع رسمي در ريف دمشق، دير الزور و شهر الحسكه تسليم كردند كه كار رسيدگي به وضعيت آنها آغاز شده است.

يك تونل نيز در جنوب شرقي بيمارستان تشرين به طول 40 متر در ريف دمشق كشف شد كه افراد مسلح از آن براي نقل و انتقال و انبار كردن سلاح استفاده مي كردند.

همچنین درگيري میان دو گروه تروریستی درپي بروز اختلاف بر سر تقسيم اموال سرقت شده در روستاي دير قانون در دشت بردي نیز باعث كشته شدن اغلب اعضای دو گروه شد.

0% ...

آخرین اخبار

حملات سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکا؛ هدف قرار گرفتن ۴۰ سیستم آب در میشیگان و مینه‌سوتا


شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد


عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم