16 کشته در حملات تروریستی امروز عراق

چهارشنبه 22 خرداد 1392
20:22
16 کشته در حملات تروریستی امروز عراق حملات متفرقه در مناطق مختلف عراق، 16 کشته برجای گذاشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، منابع پلیس عراق روز چهارشنبه اعلام کردند عناصر مسلح ناشناس، هفت راننده کامیون را که آن ها را در شمال شرق شهر بعقوبه درشمال شرق بغداد ربوده بودند، در منطقه حمرین در شمال شرق بعقوبه به ضرب گلوله به قتل رساندند.

بنا به اعلام منابع یاد شده، عناصر مسلح همچنین به یک ایست بازرسی پلیس عراق در روستای زاغنیه در شمال شرق بعقوبه تیراندازی کردند که دراین حمله سه نفر از عناصر وابسته به پلیس کشته شدند.

منابع یاد شده همچنین افزودند که براثر انفجاری در مسیر گشتی پلیس عراق در منطقه الاحیمر در شرق بعقوبه ، سه نفر از عناصر وابسته به پلیس کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

براساس این گزارش، گروهی از نیروهای امنیتی با اجرای عملیات امنیتی در شمال شهر بعقوبه، سه نفر از عناصر القاعده را به هلاکت رساندند و 12 بمب را کشف و خنثی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

نظم جهانی در حال تغییر است/ ملت‌های منطقه سرنوشت خود را به اسب بازنده گره نزنند


استفاده از لانچرهای دوپایه برای نخستین بار در جنگ تحمیلی+ فیلم


تغییر محاسبات چین در قبال تایوان پس از تجاوز آمریکا به ایران


چالش جدی پدافند اسرائیل در برابر الگوی جدید حملات موشکی ایران


حمله دشمنان متجاوز به خطوط زمینی در غرب قم/ تردد در جاده‌های استان در جریان است


فرمانده سابق ناتو: ایران اهرم‌های فشار ارزشمندی مقابل آمریکا دارد


ادامه حمله پهپاد‌های ارتش به صنایع پتروشیمی رژیم صهیونیستی


تیراندازی نزدیک کنسولگری رژیم صهیونیستی در استانبول


تردید درباره قاطعیت ارکان نظام، عامل تخریب کشور است


مخالفت فرانسه با تهدید ترامپ علیه زیرساخت‌های ایران