توطئه دوستان قطر علیه ملت سوریه

شنبه 1 تير 1392
18:50
توطئه دوستان قطر علیه ملت سوریه العالم، دمشق - معاون وزير اطلاع رساني سوريه، نشست گروه موسوم به "دوستان سوريه" در دوحه قطر را توطئه ای علیه ملت سوریه دانست و گفت: این اقدامات به خوبی نشان می دهد که دست حاکمان قطر به خون مردم بی گناه سوریه آلوده است.

" خلف المفتاح " در مصاحبه با شبكه خبري العالم گفت: قطر به يك مركز عمليات نظامي، اطلاعاتي، مالي و رسانه اي تحريك آميز ضد سوريه تبديل شده است و قطعا چنين مواضعي، به حاكميت سوريه و قوانين بين المللي ضربه وارد مي كند.

معاون وزير اطلاع رساني سوريه اظهار داشت: كشورهايي كه در نشست گروه دوستان سوريه شركت مي كنند، به طور مستقيم در تجاوز عليه سوريه دست دارند، زيرا هدف از برگزاري اين نشست، توطئه از طريق ارسال سلاح براي گروه هاي مخالف و درواقع كشتار هرچه بيشتر مردم سوريه و ريختن خون آنان است.

وي افزود:  برگزاري اين نشست در دوحه، از نظر قانوني و اخلاقي اين سوال را در برابر سازمان هاي بين المللي مطرح مي كند كه چرا اين نشست بايد در پايتخت قطر برگزار شود؟

المفتاح تاكيد كرد: نشست دوحه با نشست ژنو 2 كه قرار است به زودي براي حل بحران سوريه برگزار شود، مغايرت دارد و اين بدان معناست كه كشورهاي شركت كننده دراين نشست، به دنبال راهكار نظامی برای سرنگون كردن نظام مشروع سوريه هستند، ازاين رو باید درباره نشست ژنو و توجه به فايده بخش بودن يا نبودن آن بازنگري كنند.

معاون وزير اطلاع رساني سوريه، اظهار داشت: اقدام كشورهاي غربي در تجهيز مخالفان به سلاح، موجب ريخته شدن هرچه بيشتر خون مردم سوريه و افزايش تلفات مي شود.

وی افزود:هدف از تجهیز مخالفان فرسايش قواي نظامي ارتش سوريه و ساختار مقاومت در جهت تامين آرامش براي رژيم صهيونيستي است.

خلف المفتاح اظهار داشت: در پی موفقیت های ارتش سوریه در القصير، حلب، حومه دمشق و درعا و تحولات راهبردی پس از این پیروزی ها، آمريكا، اسرائيل و عوامل آنها در صف اول توطئه عليه ملت و ارتش سوريه و مقاومت قرار گرفته اند و ارتش بايد اقدامات خود را براي مقابله با اين گونه تلاش ها افزايش دهد و مانع از نفوذ نظامي گروه هاي مسلح شود.

امروز و فردا نشست وزرای خارجه گروه موسوم به دوستان قطر در دوحه پایتخت قطر برگزار می شود و انتظار می رود در این نشست برای تجهیز بیشتر مخالفان مسلح سوری به سلاح های پیشرفته تصمیم گیری شود.


Ma.11:36.22

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز به صورت کامل بسته شد


سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد


حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


ترامپ مدعی ماموریت مخفیانه آمریکا در تنگه هرمز شد


بقایی: حمله آمریکا به مخازن آب در جنوب ایران،حمله به نبض زندگی ایرانیان است


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت