تشدید نافرمانی مدنی و اعتراضها در مصر

چهارشنبه 5 تير 1392
14:50
تشدید نافرمانی مدنی و اعتراضها در مصر العالم، قاهره - عضو جبهه نجات ملي مصر، گفت: ناتوانی محمد مرسی رئیس جمهور مصر در حل مشکلات کشور باعث افزایش نافرمانی مدنی در جامعه شده است.

"جمال زهران" روز چهارشنبه به شبكه خبري العالم گفت: محمد مرسي از زماني كه قدرت را به دست گرفت تنها رئیس جمهور حامیان خود شده است؛ و اخوان المسلمین و رهبر این گروه را مرجع و تكيه گاه خود مي داند به همین دلیل اين رفتار سبب ايجاد شكاف بين او و مردم شده است.

عضو جبهه نجات ملي مصر خاطرنشان کرد: مرسی به این حقیقت که وی رئیس جمهور تمام کشور است، بی توجهی کرده و هر اقدامی که انجام داد باعث تسلط بیشتر اخوان المسلمین بر همه بخش های دولت شد و این روند باعث شد تا وی دیگران را نادیده بگیرد و با کسی غیر از جماعت خود رایزنی نکند.

زهران تأکید کرد: مخالفان در نوامبر گذشته تلاش كردند با او همراه و هماهنگ شوند، اما وي پس از ديدار با شخصیتهایی مثل "محمد البرادعي"، "حمدين صباحي"، "عمرو موسي"، "سيد بدوي" و ديگران با صدور بيانيه قانون اساسي در 21 نوامبر همه را غافلگير كرد و همه فرصت ها و ظرفيت هاي جامعه را براي گفت وگو و حل اختلافات از بين برد.

عضو جبهه نجات ملي مصر گفت: تصمیم هایی که مرسی می گیرد بر اساس منافع ملی نیست و تنها منافع اخوان را در نظر می گیرد؛ نیمی از استاندارانی که وی انتخاب کرده است عضو اخوان المسلمین هستند و  هيچ سابقه و تجربه اجرايي ندارند.

زهران تصريح كرد: افزايش شمار امضا كنندگان فراخوان "نافرماني" نشان دهنده افزایش مخالفان محمد مرسی است، زیرا وی در حل مشکلاتی که وعده داده بود، ناتوان است.

25 - 21:25

0% ...

آخرین اخبار

صدای چندین انفجار در شهرستان دشتی استان بوشهر، جنوب ایران، شنیده شد.


فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم