10 هزار اثر تاریخی در سوریه نابود شده است

يکشنبه 9 تير 1392
23:15
10 هزار اثر تاریخی در سوریه نابود شده است مدیر امور آثار باستانی و فرهنگی سوریه اعلام کرد: تروریست ها، از آغاز جنگ تاکنون 10 هزار اثر باستانی و 40 موزه را در سوریه کاملا نابود کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مأمون عبدالکریم" تاکید کرد: بخش آثار باستانی و موزه های تاریخی، خسارتی بیش از دو میلیارد دلار متحمل شده است. اکثر خسارت هایی که به این بخش وارد شده، غیرقابل جبران و غیرقابل بازسازی است.

وی افزود: خسارت های وارد شده به آثار باستانی، ناشی از ویران کردن ساختمان های تاریخی است که امروزه به پایگاه هایی نظامی و جنگی تبدیل شده اند.

عبدالکریم، در اشاره به مهم ترین اماکن تاریخی آسیب دیده در سوریه گفت: مسجد اموی در شهر حلب، یکی از مهم ترین آثار تاریخی سوریه بود که اکنون به طور کامل ویران شده است.

مدیر امور آثار باستانی و فرهنگی سوریه، سپس به اقدامات دولت سوریه برای بازپس گیری آثار سرقت شده و قاچاق شده به کشورهای همسایه اشاره کرد و گفت: در پی رایزنی های طولانی، برای بازپس گیری آثار سرقت شده، با کشورهایی نظیر اردن، عراق و لبنان توافق هایی حاصل شده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو