ضربه سنگین برکناری مرسی به قطر

پنج‌شنبه 13 تير 1392
14:16
ضربه سنگین برکناری مرسی به قطر العالم - فایننشال تایمز در مقاله ای به بیان تأثیرعزل محمد مرسی رئیس جمهوری مصر در سیاست خارجی قطر اشاره کرد و نوشت : عزل مرسی ضربه ای سنگین به حاکمان دوحه وارد کرد زیرا قطر به اخوان المسلمین امید بسته بود.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روز نامه فایننشال تایمز در این مقاله خاطرنشان کرد: ناظران سیاسی نگران مواجهه امیر جدید قطر با تحولات جدید منطقه بودند؛ ولی پیش بینی نمی کردند که ظرف یک هفته تحولی مانند " انحلال دولت اخوانی مصر" اتفاق بیفتد.

در این مقاله با اشاره به اینکه قطر حامی اسلامگرایان فعال در کشورهایِ شاهد بهار عربی است ، آمده است :قطری ها  8 میلیارد دلار به مصر پس از سرنگونی حسنی مبارک اعطا کردند و اعتبار آنان با سرنگونی محمد مرسی بدون شک لطمه خواهد خورد.

این روزنامه می افزاید : امیر جدید قطر اعلام می کند که اعتدال را در سیاست خارجی پیش خواهد گرفت؛ ولی کارشناسان معتقدند که هر نوع تغییری در سیاست خارجی قطر به تدریج اعمال خواهد شد زیرا شالوده و پایه سیاست خارجی این کشور ریخته شده است.

از سوی دیگر کشورهای عربی دیگری مانند امارات و عربستان از روی کارآمدن اخوان المسلمین مصر ناراضی بودند و هم اکنون آماده حمایت مالی از جانشین اخوان المسلمین هستند.

فایننشال تایمز به نقل از کارشناس اقتصادی می نویسد : نحوه تعامل قطر با لیبی و سوریه اشتباه بود همچنین میلیاردها دلاری را که به دولت مرسی اعطا کرده بود ، از دست داد.

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد