مسئول اصلی انفجارهای عراق از نظر مجمع علما

دوشنبه 31 تير 1392
12:19
مسئول اصلی انفجارهای عراق از نظر مجمع علما رئیس مجمع علمای عراق گفت: استکبار جهانی و در راس آن امریکا و رژیم صهیونیستی پشت پرده تروریسم در عراق و دیگر کشورهای منطقه قرار دارند.

"خالد الملا" روز دوشنبه در گفت وگو با شبکه العالم اظهار داشت: عامل اصلی تروریسم در عراق و سایر کشورهای منطقه آنگونه که برخی القا می کنند افراد جاهل یا بیکار (جویای پول) نیست؛ بلکه استکبار جهانی و در راس آن امریکا و رژیم اسرائیل کنترل "افراطی گری" در منطقه را به دست گرفته اند و در راستای اهداف خویش از آن سوء استفاده می کنند.
وی افزود: به یاد می آورم که وزیر "امنیت ملی" رژیم صهیونیستی مدتی پیش در پاسخ به سئوالی درباره اوضاع داخلی عراق به صراحت اذعان کرده بود "ما در عراق حضور داریم و عوامل ما در داخل عراق و کشورهای دیگری ایفای نقش می کنند."
رئیس مجمع علمای عراق خاطر نشان کرد: بر اساس این اعتراف لازم است همه ما به پدیده افراطی گری  با نگاه جدیدی بنگریم و نهادهای رسمی عراق بر اساس همین دیدگاه برای مبارزه با تروریسم همکاری کنند.
خالد الملا با اشاره به اوضاع سوریه گفت: هنگامی که تظاهراتی با خواسته های قانونی در سوریه برگزار شد همه ما از آن حمایت کردیم اما ورود گروه موسوم به جبهة النصره به عرصه، خواسته های قانونی مردم را نیز تباه کرد و اکنون خود مردم سوریه به جنگ با این گروه های تندرو برخاسته اند؛ همانگونه که پیشتر مردم الرمادی، موصل و تکریت در عراق با آن ها جنگیدند.
Fz-21-19:11

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی+ فیلم


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود