تنها راه درمان القاعده از نظر تحلیلگر سوری

چهارشنبه 2 مرداد 1392
13:42
تنها راه درمان القاعده از نظر تحلیلگر سوری العالم، دمشق - تحلیلگر سوری تنها راه درمان القاعده را نابود کردن این گروه در میدان نبرد دانست.

" سلیم حربا " روز چهارشنبه در گفت وگو با شبکه العالم اظهار داشت: دستاوردهای ارتش سوریه در مقابل تروریست ها، آمریکا و هم پیمانانش آشفته کرده و آمریکا هم اکنون در تنگنای سیاسی قرار گرفته است.

این تحلیلگر راهبردی مسائل سوریه درباره بیانیه " ابومحمدالجولانی " رئیس گروه تروریستی "جبهه النصره" که فعالیت های سیاسی را حرام و کفر دانسته و با برگزاری انتخابات در این کشور مخالفت کرده است، گفت: این مساله به خوبی دیدگاههای القاعده را نشان می دهد و می توان گفت 95 درصد از افراد مسلح در سوریه به این سازمان وابسته هستند.

حربا خاطرنشان کرد: القاعده، آزادی و دموکراسی را قانون گریزی می داند که این مساله خود به چالش کشیدن قوانین بین المللی و حتی واژه انسانیت است.

وی هدف همه گروه های مسلح در سوریه را کشتار، ترور و تخریب دانست و اظهار داشت: اعلامیه الجولانی موجب شدت یافتن بحران سوریه می شود. من معتقدم القاعده و جبهه النصره همانند ویروس آنفلونزای خوکی هستند که درمان خاصی دارند؛ ولی فقط می توان از طریق میدان نبرد درمانی برای القاعده یافت و با نابودی تروریستها؛ سوریه، منطقه و جهان را در برابر آنها واکسینه کرد؛ این همان اقدامی است که ارتش سوریه اکنون در حال انجام آن است.
Fz-24-18:49

0% ...

آخرین اخبار

عملیات های کیفی حزب الله آینده سیاسی نتانیاهو را تباه کرده است+ فیلم


باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند


حمایت دوباره چین از کوبا در برابر تهدیدات آمریکا


پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران


دهلی نو: ایران ۱۰ ملوان هندی کشتی توقیف شده را آزاد کرد


بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند


ولایتی: ضامن عینی بقای توافق، تنگه هرمز است


وزیر صمت به قزاقستان رفت


آغاز موج جدید حملات پهپادی حزب‌الله؛ نبرد رودرروی مقاومت با نظامیان صهیونیست + فیلم


نماز عید قربان در لندن اقامه شد/ پیام تبریک رهبران انگلیس به مسلمانان