مخالفت با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در تونس

پنج‌شنبه 3 مرداد 1392
14:41
مخالفت با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در تونس تونس(العالم) – همایش قانون اساسی جدید و مقتضیات کرامت و حاکمیت ملی توسط ائتلاف ملی مبارزه با عادی سازی روابط با صهیونیسم و رژیم صهیونیستی در تونس برگزار شد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ائتلاف ملی مبارزه با عادی سازی روابط با صهیونیسم و رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اعضای آن در این همایش بار دیگر خواستار گنجانده شدن بندی در قانون اساسی تونس تحت عنوان جرم بودن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تلاش برای تصویب آن در چارچوب کمیته توافقات سیاسی خواهند شد.

" زهیر مخلوف " عضو ائتلاف ملی مبارزه با عادی سازی روابط گفت: فشار برای تدوین فصلی به منظور جرم دانستن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت. 

صلاح الدین المصری رییس انجمن تسامح تونس نیز خاطرنشان کرد: قانون اساسی که عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی را جرم نداند، نماینده انقلاب تونس نیست.

وی افزود: تنها اشاره گذرا در قانون اساسی برای مقابله با نفوذ صهیونیسم در کشور و افزایش مظاهر عادی سازی روابط میان تونس و رژیم صهیونیستی به ویژه در سطوح سیاسی کافی نیست.

" احمد الکحلاوی " هماهنگ کننده کمیته حمایت از مقاومت و مبارزه با عادی سازی روابط گفت: برخی طرفهای تونسی با رژیم صهیونیستی روابط برقرار کرده اند که آخرین آن در پاریس توسط امام جماعت این شهر بود و در آن سفیر رژیم را به همایش یا میهمانی شام دعوت کرد اما ملت تونس با چنین مسائلی مخالفت کرد.  

رهبران ائتلاف پس از دو سال از تلاش و درخواست برای جرم دانستن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، معتقدند هنوز در وسط راه بوده و ادامه مسیر برای موفقیت نیازمند تجدید نظر در برنامه های آتی است.
Swh -07-21-30

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم